Kawan - Kawan

Wednesday, January 11, 2012

WW : Sedia Masuk Stor



25 comments:

~izan~ said...

beratur elok2 yer file hehe..masuk jgn rebut2 ehehehe

Cikgu Ma said...

kalo ada fail x guna yg masih elok bak sini..haha

Pok Amai-Amai said...

Sibuk ka?

penjajah minda said...

tahun lepas punya?

miloais milo said...

aktiviti biasa - tapi kat sini - mana2 file nak dihantar ke stor - bebudak DCC yg buat... ehehehehe

lieynanilaz said...

penjajah minda....yerr tahun lepas punya tu....sedia untuk buka fail tahun ini..hehe.

gadisBunga said...

tahun ni punye fail bagi beratur untuk tahun depan pulak. :D

BeloG MTT said...

Beratur tunggu giliran yer para file. Jangan berebut :P

Ardini Humaira said...

babai kepada mereka hhehe.. masuk setor elok2 :D

Daddy Ziyyad said...

zaman sekarang pun org masih pakai fail ya..ingatkan semua dalam hard disc..hehehe

Hanis Azla said...

he..he.. berderet2 ye tunggu turn..

lieynanilaz said...

daddy ziyyad...opis saya masih belom guna kaedah tu walau HQ dah mula guna..hehe.mungkin akan datang..boleh jimat ruang...

Acik Erna said...

lieyna..banyaknya ..

KaK LimAh Si SupiR said...

simpan dlm setor..oyeahhhh

Tihara said...

kat HQ dulu lg byk fail kan..nak muntah tgk

nabilah_2908 said...

gelak sendiri....

sy pun tgh buat menda yg sama...cuma tinggal beberapa file je lagi yg tinggal tuk reference...

masuk je bulan 2..fail2 tersebut pun akan selamat dihantar ke stor.. :)

khaifaiz said...

tahun baru dgn fail baru ker

Tukang Karut said...

stor=habuk=alergik!

Iffah Afeefah said...

babai fail2 hehe

Farrah Hasna said...

selamat menyimpan

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy paling malas nk filing benda..

missSenget said...

macam sikit je file..

ke ada lagi yg lain..?

msredcheesecake said...

Fail ape tu?

MaryaYusof said...

5s utk fail tahun lepas ke? Mesti pening nak kemas kan...Salam kenal & follow di sini~

Papa Mifz said...

Kalau stor dah penuh?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...