Kawan - Kawan

Tuesday, January 10, 2012

Tolong!!

kenapa

.

.

.

.

.

.

.

bila upload

.

.

.

.

.

.

.

jadi begini

.

.

.

.

.

.

.

.







sedangkan gambar elok

Ada sesiapa yang tau apa masalah sebenar!!

24 comments:

Mrs Lurve said...

pernah jd mcm nie dulu, kemungkinan internet slow.

Kancil 8349 said...

betul juga...line ndak berapa ok tu kot

fieda said...

ye la..mgkn line prblm tu..

Daddy Ziyyad said...

cuba bagi masa sehari dua..

Cikpuan rara said...

line tenet tak kuat ni.

Irfa said...

GAMBAR TERLALU BESAR KOT.SAYA AGAK JE.HEHE

munna said...

alahai tak dpt nak tolong...munna bab2 ni mmg tak reti

diana said...

ta tahu,..:p

Chik Att said...

line internet tak elok. Upload tak complete ....

Tihara said...

line problem ni..kena uplod lain

miloais milo said...

tenet sedang hazabedah skang ni beb....
iols pun - nak upload gambo ke photobucket pun - jenuh nak tunggu!~

nabilah_2908 said...

err...iyer ke sebab internet..?

maaf lah sy pun tak tahu kenapa...

Hanis Azla said...

tak pernah kena pulak.. jdnya tak pasti apa penyebabnya..

Ardini Humaira said...

sebab line tenet tu dear :)

khaifaiz said...

ada gergasi makan gambar tu.. yewww takut

~ yus ~ said...

cuba upload sekali lagi, di waktu yang lain pula kot...

KaK LimAh Si SupiR said...

uihhh..knp jd mcm tuu? kaklimah p0n xtau

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis tak tau..

Liza Razak said...

saya pon pernah jadi mcm ni..apa yg saya buat..saya upload je balik..hehe

Syarih said...

Mungkin saiz gambar tu besar sangat kot..kena buka dalam Photoshop dan save as web dan kemudian upload semula...line internet yang slow akan merencatkan perjalanan data dan mencacatkan gambar itu...

msredcheesecake said...

Tak pernah jadi plak.... Harap dpt settle prob

siti kektus said...

internet lembab kot kak. :)

tak pe, esok mesti dah ok punya.

~izan~ said...

owh mcm tak cukup ink plak jadinya. hmm knp ek? akak pun x sure huhu. (langsung tak membantu komen akak ni uhuhu,sori dik)

BeloG MTT said...

Line internet tenat,maybe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...