Kawan - Kawan

Tuesday, January 3, 2012

03.01.2012



Walaupun hari ni bukan Wordless Wednesday tapi sekadar perkongsian untuk diri sendiri. Semakin hari aku rasa macam dah takde idea untuk dicurah ke dalam blog ini. Adakah kerana kesibukan keje(macamlah bz bebeno..hakhak) atau aku yang mempunyai masalah dalaman lain.Entahlah. Memang sukar untuk aku jelaskan di sini. Semoga aku boleh harungi hari-hari yang mendatang dengah tabah dan cekal.


Notanoti : Mungkin peluang "outstations" ke HQ pada hujung minggu ini akan kugunakan untuk mencari ketenangan diri....Ada sesiapa yg nak gader2 dengan aku tak??...keh keh.

19 comments:

nabilah_2908 said...

moga ketemu dgn ketenangan yg di cari... :)

Daddy Ziyyad said...

itu perkara biasa. Tiada idea. Saat yg lain, pasti mencurah curah idea nya..:)

Cikgu Ma said...

waktu senang jangan pula stukur dan tasbih =)

fieda said...

selamat tahun baru 2012..

[PCL] said...

Assalamualaikum, slmt thn baru masihi 2012,..carilah di mana ketenagan yg membuat kita rasa bahagia dan selesa dan sentiasa mengigat akan DIA.

p/s : pcl dah masukkan url blog anda ke dalam blog list terbaru saya..

Papa Mifz said...

insyallah ketenangan akan muncul tiba..

khaifaiz said...

semoga dapat ketenangan itu...

aimaniman said...

biasalah.. 'enjin' belum panas.. nanti bila dah masuk gear 4.. terus je sampai x reti nak berenti plak menulisnya...

miloais milo said...

iols pun masih tak berkesempatan nak update blog...
bz sokmo dari pagi dengan keja!

Tihara said...

ajak kak milo gader2.. :)

Ardini Humaira said...

happy2 tau :)

Tukang Karut said...

bertabahlah ye...

Pondok Usang said...

Kalimah tauhid.. =)

msredcheesecake said...

Elok la kalau dpt cuti dr berblog sekejap...charge bateri.... Nanti idea mencurahlah...

Maii said...

selamat tahun baru kak ;DD

gadisBunga said...

awak outstesen ke mana awak?

*

biasanya bila outstesen dan tak melibatkan keje yg teruk2, kite boleh gunakan utk refresh diri dan minda juga. sambil menyelam minum air.

awak kene cuti rasanya tu,... :)

Asrul "iLham" Sany said...

gua pun makin kering otak 2012 ni :D

Puan Kutu said...

samalah..2012 nie permulaan pun dah kering idea.hikhik..

missSenget said...

sama la..

macam kering idea jugak skrg ni..

merepek lebih2 je kt blog...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...