Kawan - Kawan

Thursday, January 12, 2012

Rezeki yang Datang Jangan Ditolak......

pagi lagi opis telah didatangi seseorang

*

*

*

dan

*

*

*

kami dapat ini

*

*

*




Tak lama lagi kan raya cina

ini merupakan rezeki pertama

mana tau minggu depan

lagi murah rezeki...keh keh.



Notanoti : err....errr...ini bukan rasuah kan.....

25 comments:

Cikgu Ma said...

mai sebijik...hehe

Kancil 8349 said...

wah...dah beli awal


jomlah singgah ke blog Kancil...nak taw jawapan WW 22 Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/jawapan-daripada-wordless-wednesday-22.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh ya..kong xi fatt choy

mizzkechique said...

apa kata bg barang sebijik dua.. hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wah sedap..kat qatar ni hubby dah beli 2 bakul dah.nyum2

khaifaiz said...

bestnya dpt

Tukang Karut said...

owh... untung la dapat tong gas 2... eh? bukan ek?

Kakzakie said...

Kakak pun dah dapat berkotak-kotak. Agih-agihkan juga pada org lain..

siti kektus said...

raya cina tak lagi, dah dapat limau? hehehe :)

Pok Amai-Amai said...

Pas nie, seorang2 cirit birit mkn limau! Hahahaha!

ORLANDO AHMAD said...

makan sampai lebam hihi

Daddy Ziyyad said...

lepas ni pakat pakat sakit tekak batuk ! haha

lieynanilaz said...

daddyziyyad....lepas ni ramailah yg pergi ke klinik..kihkih.

Asrul "iLham" Sany said...

nak sket :D

EmpayarUtama said...

Wah... limau tu feveret saya :)

Satu lagi; berat sangatkah entri saya? kalau camtu bacalah komen... :)

gedek! said...

hati2... ada yang masam dalam kotak tu...

fieda said...

rezeki 1 kotak tu..

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Papa Mifz said...

nak sikit...lamo tak mkn limau...huhu

nabilah_2908 said...

minggu depan lagi hebat dpt limau..nnti2kan la... ;)

KaK LimAh Si SupiR said...

limau..peberet..peberet

Hantu Kak Limah said...

keh..keh..keh....adekah limau2 itu utk diletupkan.....huhhuhuu...
saje nk bergurau kasar ...hehehehe..

Nieda said...

nak juga lmau free hiihi

Kalamhati said...

waah!kt sekolah KH blum ada lg supplier yg sedekah limau2 ni..hehe

missSenget said...

mintak sekotak...

ekekek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...