Kawan - Kawan

Thursday, January 5, 2012

Giveaway From Cinoscaraku art and design

Lama rasanya aku tak join mana-mana segmen atau GA.Memandangkan aku kena tag oleh renjersungai, kenalah join. Caranya mudah sahaja!! Kalau susah nanti tak ramai plak yang join ye dak..hehe. Masuk blog cik risya atau klik banner kat bawah yerr kalau berminat nak join!!






Kat bawah contoh t-shirt + muka pemenang nanti. Walau penganjur hanya mencari seorang pemenang tapi tak salah nak join untuk nak support each other.






Tarikh tutup : 15/01/2012


Nak tag : Tihara

10 comments:

luahfikiran ... mari kita said...

SALAM,
LF singgah

miloais milo said...

good luck my fren!

Tihara said...

haha..tag saya jugak..GA saya plak susah sbb tu tk ramai join khennn..Insya Allah nt nak try join GA ni :)

Tukang Karut said...

viel gluck...

renjerkabloi said...

gud luck ye cik lieynanilaz
:P

khaifaiz said...

gudluck

zati embong said...

good luck dik O.o

SHAHIDA SHIDA said...

good luck...

Cik Ina Do Do Cheng said...

good luck .salute ngan ko rajin join contest.

Dalila Hamid said...

good luck

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...