Kawan - Kawan

Thursday, January 26, 2012

Kerja

Pagi ni bangun ku terasa malas....golek ke kiri golek ke kanan

gagahkan juga bangun bila teringat kerja yang menanti

*

*

*

*

*

*

*

*

dah sah2 berlambak bila semalam aku terpaksa "tambah cuti "

gara2 bas lewat sampai di Terminal bas Kuala Perlis..keh keh.

34 comments:

Kakzakie said...

Bas yg tak ada ke Lieyna yg lewat bangun semalam? Hihi... kakak dah start semalam tau:)

redza said...

kerja kerja kerja haha

lieynanilaz said...

kak zakie..bas banyak sangat persinggahan tu yg lewat sampai+saya yg masih lagi dalam mood malas..kehkeh.

Papa Mifz said...

apo lagi saman la syarikat bas tuh...hehe

Amy Syaquena said...

saya masih mood cuti jangan jeles na hikhikhik...

EZAD AMIR said...

aduhai bus ni..npe x naik taxi je?
(folower ke 398 anda)

lieynanilaz said...

ezad amir...naik teksi..uhuks..raso tak mampu nak bayar...

IntaNBerliaN said...

kalau lps cuti panjang, mmg kita jd mls nak start keje balik kan..hihii

gedek! said...

Alaa...

benti je la...

hehe

Tukang Karut said...

siap2 la bertimbun kerja...

Rinna said...

Sabo je laa.. wat keje tuh plan2 yer.. :)

IBU AQIL said...

follow sini dear...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/

KaK LimAh Si SupiR said...

bile cuti mls nk keje :P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

adeh..malas tol kalo kena gi keje kan..sy yg duk rumah wat keje sndiri pon kengkdang rs malas gak

@xiiinam said...

Meh sini, ckLah masih ada baki cuti 4 hari. ckLah kasi satu nak?

Hehehe..

Huda said...

wah, salah bas eh? hehe, kita dah start kerja dari semalam, lemau je rasanya tau..

Tihara said...

selamat bekerja yea...jgn jd cam saya, malas, benti je..takde keje borink plok..keh3

miloais milo said...

samalah beb - iols pun....
bila dah lama cuti ni kan
mood nak keja tu - memang ke laut dalam sangat lah!

Ujie said...

nak start enjin yg dah lama sejuk..kdg2 mmg problem.

eh..enjin? ^_^

IBU AQIL said...

betul mcm saya br habis pantang tgk kerja alamak dah la nak closing fuhhh mmg tension

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam Lieynanilaz,

Terlajak perahu boleh diundur..kalau terlajak bas mmg tak dilayannya....hu3..

BTW kami singgah & follow blog Lieynanilaz, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye... :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Cikgu Ma said...

org perlis ka?

spontan K

Niza Romli said...

klu sy, mmg syok sgt la kena tambah cuti...ekeke

Mr.Clive said...

hahaha gud luck keje tu.aku diberi cuti seminggu.yahoo!

khaifaiz said...

keje berhemah yer... hehehe

Redbloodsnow said...

sama lah kita dear. dan dan lg bdn ni dok sakit² akibat keletihan...rasa nk demam pun iya gak dh nih :(

HeNRieTTa JoSe said...

wah....besntnye tambah cuti....

Rai said...

huhu..minggu ni tak boleh tambah cuti..kena bekap team mate...kesian anak2 dengan suami yg kesunyian isteri pegi kerja.. hehehe..

nabilah_2908 said...

hari ni macam mana..masih buzy lagi..? :)

Hantu Kak Limah said...

Huhuhuhu.....mood cuti berpanjangan kt semue tmat....kikikiki......

sue perbs.. said...

hehe.. cuti sakan ye.. msti tk semangat nk kje balik ble lepas cuti lama ni

anamizu kaito said...

ehem~ dah setel ke kejenye?? hehe








luv,
cik ana

~SaL IjOu~ said...

sedih dlm gembira la ni ye~ ;p

dill said...

golek2

dill.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...