Kawan - Kawan

Tuesday, March 6, 2012

Hujan....

Hujan yang turun bagaikan mutiara
Berkilau bersinar berkerdipan
Subur menghijau bumi terbentang
Dan bayu berpuput lembut

Cinta yang bersemi
Diwaktu hujan turun
Menyirami ketandusan hati
Dan hujan turut mengiringi
Engkau pergi...

Selembut hujan bercurahan
Begitulah cinta ini
Semesra bumi yang disirami
Begitulah hati ini

Hujan yang turun bersama air mata
Bersama pedih, bersama rindu
Kau datang dan kau pergi jua
Rindu lagi...

Notanoti : sekarang tengah hujan lebat dan kepala ni semakin lama semakin menunduk ke meja...haha.

20 comments:

Kakzakie said...

Tempat kakak sini cerah belum ada tanda nak hujan tapi biasa petang memang hujan juga...

Ibuhani said...

Fav song saya ni.....sudirman! Teringat peristiwa indah bila dgr lagu ni!!

Tihara said...

tpt aku panas lip lip..hujan mmg sedap tido..ape lagii..haha :)

azam said...

tak hujan pun sini...

YEKE??...alamak, tapi susah skit la....mungkin bagi orang² muda je join ni....dah berkeluarga susah skit la.....xde tempat pulak, hehehehe

tapi kalau ada team nanti join jugak, tapi terhad itu yg xbest tu

Daddy Ziyyad said...

kenapa, bila hujan, automatik kita jadi mengantuk? :P

fieda said...

sini pun ujan ni..

Kancil 8349 said...

lagu yang suka didengari...semalam je Tawau hujan satu hari

Hafizin Jamil said...

haha..hujan memang sedap tido la

Hafizin Jamil said...

haha..hujan memang sedap tido la

Mrs Lurve said...

kat sini tiap2 petang ujan, errr ada kena mengena jgk kan dgn lagu nie.

zati embong said...

semalam hujan lebat je.dlm hati dgn kat luar rumah.hihi

Acik Erna said...

lieyna..bukan setakat kepala makin menunduk..perut pulak asek berbunyi kan.

Tukang Karut said...

hujan = mata ngantuk = perut kosong!

redza said...

pekena kopi panas best

Mr.Clive said...

hujan dipagi hari...perghhh...layaaannnn....pastu minum kopi panas....wow!lagila setailo!heheheh :P

Papa Mifz said...

hujan = tido = syok wor

khaifaiz said...

hujan + lapar= itu saya

kiera'sakura said...

kalau ujan tue... tarik comfoter cnfirm lena...hihihihi

dill said...

skarang ni ujan kat tempat dill

dill.

Akulah.com said...

best giler lirik ni....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...