Kawan - Kawan

Friday, March 2, 2012

Selamat Hari Lahir

sumber gambar carian dari google.



Selamat Hari Lahir kepada kamu yang menyambutnya hari ini.

Sahabat

telah lama kita bersama

masihkah kau ingat seandainya

bukan kamu yang menerima diri ini

aku tidak tahu di mana aku merempat di bumi asing ini


Dari tingkat 3 kau bersusah payah

berusaha untuk memperoleh tingkat 1

dan dengan ikhlas kau membawa ku bersama

agar aku tidak terkapai-kapai


tidak ku sangka

sudah 3 tahun kita serumah

walau persahabatan kita ada pasang surutnya

dan seringkali berselisih faham


sejujurnya

aku bertuah memperoleh

sahabat seperti mu

yang sering ada di sisi

tika susah dan senang

Notanoti : Ucapan ini ditujukan kepada my housemate dan program hari ini adalah menghabiskan masa bersama untuk round satu pulau....

12 comments:

Kakzakie said...

Salam kaka juga buat si teman itu. Happy birthday...

Ibuhani said...

Happy bday buat kwn yg baik hati itu...smoga diberkati Allah SWT dunia akhirat.

cik ika said...

happy birthday~~

Cikgu Ma said...

selamat hari lahir juga utk kawan tu...

nabilah_2908 said...

Selamat hari Lahir tuk kawan kamu.. :)

Ujie said...

happy birthday utk sahabat awak ya..

seronok kan..ada kwn begini.

zati embong said...

happy birthday utk dia jgak tau.hihi

Cik Ina Do Do Cheng said...

ni mesti sahabat setia.Adakalanya sahabat memainkan peranan yang penting dalam hidup kita .

Santri T.P.I.N.I said...

wah...untung house mate lieyna, dapat kawan mcm lieyna ni...bagusnya!

~SaL IjOu~ said...

smoga yg baik2 saja utk kalian berdua~ =)

anamizu kaito said...

hai kak ieyla... slmt ulangtahun utk sahabat akak jugak :)






luv,
cik ana

Iffah Afeefah said...

slamat ari lahir juga buat die

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...