Kawan - Kawan

Thursday, March 1, 2012

"Segmen: Aku ada blog"


Hari pertama bulan Mac terasa nak menjoinkan diri dalam segmen.


Segmen ini mudah dan kalau korang nak join boleh masuk sini untuk mengetahui syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh pihak penganjur.



Tarih tutup : 13hb.Mac.2012 jam 11.60 malam.


a. Nama samaran korang sebagai blogger - lieynanilaz
b. Nama blog korang - kisah kehidupan
c. Url blog korang - http://lieynanilaz.blogspot.com
d. Usia blog korang - 1 tahun 2 bulan

Done!!

24 comments:

Puan Kutu said...

blog kita sebaya.hehe..

wahida said...

selamat bersegmen!!

Tihara said...

nice segment ;)

Mr.Clive said...

setailo.setailo! hehe

awak apa khabar? :)
dah makan?

Saya Disini said...

gud luck

Gen2Merah said...

wahh, dah setahun dua bulan yaa... semoga terus sukses dalam dunia blog ya... all the best my fren..

nabilah_2908 said...

rajin betul join segment..bagus...saling menyokong satu sama lain.. :)

Tukang Karut said...

aku lupa aku ada blog gak rupanya!

zati embong said...

dapat hdiah ke dik?hihi

Cik RoSs said...

Terima kasih sebab join segmen!

Yang lain,boleh sertai segmen saya jugak!!

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2012/01/segmen-aku-ada-blog.html

izan mama mia said...

singgah sini..wah cam best je segmen tu

Eliyana said...

salam kenal...

saya pun join segmen yg sama... :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

good luck. semoga blog ko terus success ye : )

beckhrooy said...

join!

Pka Rahim said...

hi dari segmen yang sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

terima kasih! :)

Fendy said...

Salam blogger....singgah dr segmen yang sama..manfaatkan blog utk kebaikan bersama...

melawat blog fendy...salam perkenalan...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/03/segmenaku-ada-blog.html

kaishin said...

salam..dtg menjenguk dr segmen yg sama :)

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

^_^ happy blogging....

P#eoniX said...

singgah sineh dari segmen yang same...salam kenal...

nabila faryzza said...

datang dari segmen yang sama :)

Nurul Hayati said...

datang dari segmen yg sama..

kunjung saya nak tak?

http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

okey done follow yours ..

puteri hanisah said...

singgah dari segmen yang same...
suda follow awak:)
http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

charmyiex said...

salam kenal
singgah dari segmen yg sama...follow awak..


http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

Patrick Star said...

Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal...

--> Blog Rilek-Rilek <--

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...