Kawan - Kawan

Monday, March 19, 2012

Kisah Hari Ni


Hari ni banyak urusan di luar

atas alasan membeli beberapa pokok

sebagai hiasan landskap persekitaran


Aku bukanlah orang yang pakar

berkaitan dengan pokok-pokok ni

ikut pun sebab aku kan tukang bayar

yang tukang pilihnya orang lain..keh keh.


Dalam perjalanan balik opis

singgah beli cucur udang

untuk dinikmati di dalam pajero

rasa memang sedap!!


11 comments:

Kathy Tuah said...

sy pulak suka beli pokok bunga tapi x berapa suka nak jaga -.-'

Pok Amai-Amai said...

Beli kat ne tu???

miloais milo said...

sedapnya makan cucur udang....
terliur iols dibuatnya!

geraugebang said...

akak suka teknik amik gambor ko dik...akak selalu buat teknik tu dulu...teknik simpang tiga...ki ki ki

Tukang Karut said...

lapo!

Rara Nasiha said...

samalah pulak kita. suka makan dalam kereta. hihi.

ABU said...

cucur udng? jumpa tak udang di hahaha.. sedap tu.. tp kat kl ni nama je cucur udng tpi jumpa kulit udang je dala cucur tu haha..

Mr.Clive said...

wahhh wahhh makan sorang keee??hehe

~SaL IjOu~ said...

dpt pekena cucur udang sekali sekala mmg sodap~ ^^

Tihara said...

sedap nye cok udang hang..tu ada problem loading lagi ke..tp still boleh tgk pic ni...nice :)

sudipVSsenduk said...

Sedapnya!... skrg ni susah nak jumpa cucur udang yg udangnya beso-beso..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...