Kawan - Kawan

Thursday, March 15, 2012

Brunch.....

Korang dah makan. Aku baru je lepas brunch ( breakfast+lunch).

Nak tau makan apa,....Meh aku tunjuk

*

*

*

*

*

pulut ayam

credit to blog shaz



Dek aku terliur kat member opis yang makan semalam. Tak tahan tengok dan dia pun kata sedap aku kirim dengan mek ani agar belikan juga. Nasib baik kedai buka dan yang buat ni memang betul-betul orang siam...So bagi aku rasa memang terbaik!!...pulut tu tekstur lembut dan ayam tu terasa rempahnya..harga pun cuma rm3.80 jer .

Notanoti : rasa minggu depan nak order lagi lah...ahakss.Tapi kalau tukar pulut tu dengan nasi pun best gak kan...hehe.

26 comments:

Saya Disini said...

pulut ayam ea..xpernah mkn lgi saya pulut ayam ni

:: Mrs.Eady :: said...

nyuumm nyuumm..!!

fazrulnoor said...

sedap nyer..nak la..

miloais milo said...

iols nak jugakkkkkkkkkkkkk!~
terliur dah ni taw tak!!

nabilah_2908 said...

wah..menarik juga ni..pulut ayam...

macam makan pulut kuning dgn rendang la kan..? bestnya...

mana nak cari kat Melaka ni..huhuhuh....

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

grrr... pulut nih makan ngan apepun besss!! hihihih...

Niza Romli said...

teringin la pulak..lama tak makan pulut.

Huda said...

pulut ayam? cam sedap je...terliur dah ni.

Cho Zila said...

kalau akakni ha bab pulutjer memang berhantu.. sedap wei... memang ni satu setler yerk pulut ngan ayam...

lieynanilaz said...

cho zila...ye ini satu set...kebiasaan kalau sebut pulu ayam akan ada pulut,ayam berempah,bawang goreng dan ada sesetengah tempat bagi sos cili..

Ujie said...

pulut..my fav.!

lamanya tak makan pulut2 ni lah..
tapi hati2, angin.

Daddy Ziyyad said...

saya suka makan pulut kuning + sambal tumis ikan bilis

Pok Amai-Amai said...

Mcm sedap je pulut tu...yummeh!

Iffah Afeefah said...

cm sedap jek

Lydia said...

fisrt time nmpk pulut mkn dgn aym...selalu nye pulut kuning dgn rendang lembu jek..resepi bru ni..nyum3..

Acik Erna said...

assalam lieyna..acik pun suka makan pulut..tapi dengan rendang atau sambal bilis je

zati embong said...

1st time gak jat tgk ni.biasa pulut+kelapa+ikan masin.hihi

Kasih Salina said...

pulut ayam memang best..biasanya kalo kat utara ni org siam yg jual..

Tukang Karut said...

ok... akiu lapar ok!

Mama Ema said...

kebbetulan pagi tadi breakfast dgn pulut gak..

Rtp Farra Arisha said...

terlihat lezat. :)

delarocha said...

kenyang ke?

ABU said...

rm 3.80 je.. murahnya.. nak nak nak.. *nak sajoh aku ni kalau bab bab makan hahaha..

Papa Mifz said...

breakfast + lunch = brunch.. 1st time dgr..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

hri nie mungkin terpksa branch...sebab bfast xsempat...huhuhu...

Cik Ina Do Do Cheng said...

terliur , first time cik ina nengok pulut ngan ayam.tedapnya,nak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...