Kawan - Kawan

Thursday, September 29, 2011

Spontaneous Thursday (1) : Selamat Tinggal Sayangku..



Jodoh kita tak panjang...Kau kini milik orang lain....

14 comments:

bujal X said...

tukar superbike ke? he~~

Prince Halilintar said...

nak dapat yg baru la tu kot..

Sunah Sakura said...

huhu..sedihnyee...

Tihara said...

sentimental value ni..
mesti jarang guna pasai dah ada kereta kn :)

best tak naik lori kt sebelah tu?

lieynanilaz said...

bujal & prince...tukar kepada yg berbumbung.

sunah..memang sedih tapi terpaksa dilepaskan.

tihara..memang banyak jasa kepada aku...x banyak buat hal..sayang nak jual tapi terpaksa beb.

naik lori tu best ditambah2 dengan jalan2 yg rasa cam naik roller koster...itu yg selalu pelancong kabo..hehe.

Musang said...

buat merempit ke dulu nih

miloais said...

dulu minah rempit ye!
ekekekeke

lieynanilaz said...

musang & milo : memang i juara minah rempit..haha.

Tukang Karut said...

kalah game ke ni?

Papa Mifz said...

upgrade ke super bike ke...

Tentang Kita said...

de bumbung kira selamat skit la..x berpanas berhujan ..x gitu

KaK LimAh Si SupiR said...

slmt tgal T_T

Cik Ina Do Do Cheng said...

ciananya ngan moto tu, mesti tukar ngan superbike ye.

sue perbs.. said...

alala.. sdih nye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...