Kawan - Kawan

Wednesday, September 7, 2011

"BLOGLIST NASZ BULAN SEPTEMBER 2011"

Tarikh tutup: 7hb September 2011 (pukul 11.59 malam).


Nasz nak bubar bloglist yang sedia ada. Aku tertarik nak join sebab dia ni kerap update dan memang ikuti blog ni sejak join segmen yang dianjurkan oleh Ben Ashaari dan kebetulan satu group iaitu perfect strangers. So, sudilah kiranya nasz senaraikan blog ni dalam bloglistnya..hehe..

Nak join!!!...Klik SINI

6 comments:

Musang said...

slmt menjoinkan diri hehe

Prince Halilintar said...

semoga berjaya ye..prince folow sini jugak..

Chik Att said...

selamatt...

Kakzakie said...

Mesti ramai yg join....

Hamba Ilahi said...

bukan x minat..tapi bloglist yang dulu pun x siap kemaskini lagi..
btw, done following you bro..

NasZ said...

thanx sudi join. dah letak link awak di September 2011 Bloglist di side bar. ce check.

MOHD NASER.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...