Kawan - Kawan

Tuesday, September 13, 2011

GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna




Kali ni nak join GA yang dianjurkan oleh Ourkizuna . Tengok gambar pun dah buat aku terliur . Aku memang suka makan karamel tapi yang kurang manis dan kurang bau hamis telur. Hadiah pula 1 peket cream caramel yg instant . Aku baru tau ada yg instant rupanya..haha..Kalau menang sangatlah elok buat aku yang tersangat rajin ni..hehe..Bolehlah ya puan ourkizuna..hehe.




nota : tak rugi join GA ni , ourkizuna akan buat promosi blog secara percuma...




Nak join!!! masuk SINI

17 comments:

anamizu said...

wahh puding karamel..
my mom punye feveret =P

siti kektus said...

gudluck. ;)



tak tau lah suka ke tak. sebab baru sekali makan kot. hehehe ;p

AI said...

puding karamel ni yg plg senang...1st time buat pon mesti jadi:-

3 sudu gula > buat gule hangus

3 bj telo*
3 sudu gula*
1 tin susu cair*
1 sk esen vanila*

*pukul sebati, tuang atas gule hangus yg diletak dlm bekas thn panas. kukus dlm 30 min. siap!

senang kan...cube tau...hehe

sue perbs.. said...

aduh.. terliur tngk puding tu..

lieynanilaz said...

Al...tq bagi resepi...insyaallah akan di cuba..ngee..:)

Zul Fattah said...

GA cam ni pun ada ka? tak tahu aku..
ok je.. gud luck k

Tukang Karut said...

Yummmy!!

Tihara said...

menarik GA ni..ada plak yer yg instant..mcm2 :)

ini aku? said...

karamel memang sedap kalo menang buat entry caramel instant tau. nak tengok.

nabilah_2908 said...

wah....sedap kalau makan sejuk2.. :)

good luck....good luck...!!! :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

ooo nak lawan cik ina nampak, sajakan nak memeriahkan dan mearikan kawankan. kalau tak dapat pun tak pe, janji dapat kawan baru.

JIJI YU said...

gulpp...telai air liur

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy pon suka puding karamel..tp nk buat malas..

gud luck ya!

Hantu Kak Limah said...

tengok gambar mcm dh dpt rase dah..haha..
Al:lu siap bg resepi lg nih...huhuuhu

Rai said...

thanks sudi join GA..sori lambat terjah..minggu lepas kesibukan..huhu..

Mrs. Daniel said...

saya pemakan tegar caramel puding. sedapppp!!!! terliur mode. huhu

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Genk tak join Cuma menerjah je..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...