Kawan - Kawan

Thursday, August 18, 2011

Selamat Hari Raya

Di kesempatan ini, aku ingin mengambil kesempatan mengucapkan

"Selamat Hari Raya Aidilfitri"

kepada semua rakan-rakan blogger . Ampun dan maaf dipinta seandainya selama persahabatan di alam maya ini ada terguris dan terkasar bahasa sama ada yang sengaja atau tidak disengajakan.





nota : mula bercuti dari 21/08-04/09/2011. blog akan sepi seketika,kat kg takde line internet.doakan semoga aku selamat dalam perjalanan pergi dan balik.

4 comments:

hazirah kasimon said...

T.T amin

Tihara said...

s'mat raya..hg on9 pkai henset pn bleh :)

AI said...

- sama2 lah kite bermaafan yer...

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam Lulu-Pages.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...