Kawan - Kawan

Thursday, August 11, 2011

"Segmen Kad Raya Untuk Korang"

Kali ni join segmen yang dianjurkan oleh cik kunangkunang. Zaman serba canggih sekarang...ucapan2 banyak wish kat fb,twitter atau sms kat henfon..dah makin kurang nak hantar kad raya macam dulu2...alangkah seronok kalau cik kunangkunang sudi nak bagi kad raya..dua belah tangan aku tadahkan...hehe..





"SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN BLOGGER"

Ampun dan maaf ku pinta....nak bagi duit raya pun boleh gak..haha...


Nak Join !! klik SINI

Segmen akan ditutup pada 12/08/2011 jam 11.59 malam


12 comments:

Bidadari Syurga said...

heeeeeeee... kita dtg....

rATu kEBaYA said...

rajinyer join ... macam berminat je..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wa..mcm menarik nie..

KuNanGKuNanG said...

tq ye sudi join...:)

lieynanilaz said...

RK...kalu berminat jomlah join...sempat lagi..:)

visitme..jomlah join..

Tihara said...

selamat hari raya..nak wet raya seriban :)

Fad said...

ala..cikgu cikgu fad ada masuk contest kad raya jugak...hehe..tp comot la ..haha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

rajin betul bersegmen-segmen..nak kad raya gakkk

Redbloodsnow said...

haaa uolss. join, jgn tak join..hehe. zie lak tumpang tgk je la nnti. nk join, mim alif lam sin...hehe

gedek! said...

teringin la nak beli kad raya betol....

gadisBunga said...

kad raya adalah sungguh nostalgik. :D

KuNanGKuNanG said...

Tahniah!! Anda merupakan pemenang segmen Kad Raya Untuk Korang. Singgah kat blog nnt. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...