Kawan - Kawan

Tuesday, August 16, 2011

Mood Nak Balik Kampung

Beberapa hari yang lalu tak dapat nak online
line internet ada masalah...
tapi ada hikmahnya jugak aku boleh konsentrate buat keje
semakin hari semakin dekat tarikh aku nak balik kg
keje2 pun kena kasi settle dulu lah..
Kalu idak berhari rayalah aku kat pulau ni..
takmo..takmo..mau tenggelam ini pulau dek airmataku..


Bos pun dah kasi warning suruh settle keje dulu
maklumlah aku cuti lama dari orang lain
padahal cuti lom tau approve ke dak
sesuka hati jerk nak terus bercuti

Memang kalau Hari Raya aku akan bercuti lama
Aku ni dok jauh..masa nilah aku akan berjumpa
dan berkumpul dengan adik badik dan sedara mara

Ada lagi beberapa hari jerk nak balik kg..
mood nak buat keje pun dah ke laut
lagi2 bila radio dah memutarkan lagu2 raya
macam nak terus terbang jer balik...huhu


nota : mentang2 aku balik dengan keta,memasing kirim barang macam2,


8 comments:

bujal X said...

setel kerja baru syok cuti~

AI said...

yeye...balik kampung...nak ikutttt

CuteKids Shoppe said...

salam..

tumpang tepek. baju raya murah! tq!

http://cutekidsshoppe.blogspot.com/

gedek! said...

hati2 di jalan raya nanti....

Tihara said...

hg drive seniri ka..ake care haa..aku nak kirim coklat 10 dozen..haha

ame elms ! said...

selamat balik kampung ! hati hati di jalan raya ya . :)

Chik Att said...

keja settle... otak tenang ...raya sakan

sue perbs.. said...

nak kirim... nak kirim jugak.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...