Kawan - Kawan

Sunday, August 7, 2011

Contest : Saya Anggun Berbaju Kurung

Assalamualaikum..



Rasanya untuk bulan yang mulia ni aku banyak join segmen..Kali ni dianjurkan oleh kucings yang hensem...puji lebih2 ni agak2 boleh menang dak..hihi..Hadiah pun lumayan..


Alahai..banner untuk kontest ni pun menarik...sejuk mata memandang si gadis manis bertudung dan berbaju kurung.






okeh untuk kontest ni aku pertaruhkan gambar di bawah.

V

V

V

V

V

V

V

V
Gambar ni diambil ketika majlis doa selamat meraikan pemergian bos ke Tanah Suci untuk mengerjakan Haji pada tahun lepas. Majlis pun ala kadar jerk dan jemput imam untuk membaca doa dan 3-4 orang masjid yang terdekat ngan opis.Baju yang aku pakai tu pun baju raya. Aku ni memang peminat kaler pink.Boleh dikatakan banyak gak koleksi..hehe..Dan yang paling penting orang kata aku sweet dan berseri-seri bila pakai baju kaler pink...wahhhh...jangan korang muntah plak...batal pose...hahaha..


5 comments:

Redbloodsnow said...

nice! good luck tau :)

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

Hizami Rahim said...

good luck ye! hehe.

Budak Lelaki Sebelah Pintu

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

haha..gud luck k..
saya pun join jugak.. huhu..

http://zulfattah.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...