Kawan - Kawan

Wednesday, August 3, 2011

SEGMEN : SINGGAH SAHUR PUCUKANDUBI

Nak join klik banner atau masuk SINI

Kebiasaannya aku memang akan bangun sahur....waktu bangun pun nak dekat2 imsak..ni mudah bagi aku untuk terus bersiap-siap pegi keje (nak elak tidur balik..hehe)...Roti menjadi menu utama...tak berapa lalu nak makan nasi,minum air banyak2 dan cocoa collagen power plus untuk memberi tenaga dan kecergasan di siang hari..

nota : semalam terlepas sahur...terjaga bila terdengar azan berkumandang..huhu..

8 comments:

sue perbs.. said...

segmen sahur.. mcm menarik je.. hehe.. sy rajin bngun sahur mkn nasik tkut tk tahan lapar siang2..

ame elms ! said...

hey there . salam kenalan ya .

thanks join Singgah Sahur ame . HAHA ! :D

happy Ramadhan .

miloais said...

iols tetap lah kena masak utk sahur..
my kids berpuasa - nak plakyg bongsu belajar puasa penuh tahun ni... kononnya lah kan!

ngantuk2 pun - kena gak memasak!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau akak sahur amik nasi sikit, kurma, roti/oat dgn ifood..kalau x kul 2 perut dh masuk angin huhu..

gadisBunga said...

cocoa colagen power plus - udah mcm iklan. heheh~

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

aneff.marhfiz said...

Salam Singgah dari Segmen Singgah Sahur Ame Elms :)

selamat menunaikan ibadah puasa dengan keimanan dan keinsafan , Insyallah :)

oh ya ! jangan lupa singgah blog AM dan sertai contest Baju Melayu + Baju Kurung ya !

have nice day ahead !

ame elms ! said...

hey there . ame sudah pun review blog kamu . maaf diatas kelewatan nya ya . :)

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/singgah-sahur-review-5.html

have a nice day ahead .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...