Kawan - Kawan

Tuesday, August 9, 2011

JOM HEBOH BLOG BARU!!

Okeh...aku join segmen lagi...memandangkan aku pun takde idea nak buat entri...join segmen boleh tambah kenalan...hehe....segmen ini dianjurkan oleh bro Hasrul.Syaratnya mudah jerk..hanya untuk blogger2 yang kurang dari 500 follower...Nak join!! klik SINI. Cepat!Cepat! Tutup pada 10/08/2011.



17 comments:

gedek! said...

ini pon boleh jadi idea entry....

pandai

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wahh..semangat bersegmen ni..

mizzkechique said...

semangat berlogging... hehehe :)
nt leh tambah follower..

sifu im said...

oh klu lebih 500 x leh join er??haha

gadisBunga said...

esok mesti awak dah tak valid join sebab follower dah naik jadik 550. haaa...!! :p

rATu kEBaYA said...

jauh lagi nak ke 500.. harap ada peluang nak join

Tihara said...

otai segmen ni :)

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi join. Dah capai 500 kira bonus la, dan sudilah berikan sedikit dari apa yang ada pada yang lain juga .. :)

Kak Aya said...

kak aya pun join segmen ni..salam kenal

Princess Feyqa said...

lawatan dari segmen ini :D

I follow here yeahhee

Syafiqah Takiyudin said...

Follow here! :)

Lulu Caldina said...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen :)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

datang terjah sini dari segmen BK n follow,nice blog geng!..anda?? :D

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

follower ke 224,,datang dari segmen yang same,,jemputlah ke belog saye pulak,,

Marina said...

Marina datang membacer di sini...Selamat berpuasa dan salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/jom-heboh-blog-baru.html

shaliza khairi said...

salam.

singgah dari segmen HH.

sudi2 kan lah singgah belog shaye.
http://umairamaisara.blogspot.com

salam ramadhan =)

Mr.Baiz said...

hye..saya datang terjah dari blog HH...selamat berkenalan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...