Kawan - Kawan

Monday, August 22, 2011

Segmen Di Bangku Kosong: "Ziarah Raya Blog"

Sempena hari raya yang beberapa hari lagi akan menjelma,sudilah kiranya kita saling kunjung-mengunjungi walaupun di alam maya jerk untuk mengeratkan silaturrahim.

blog ini kepunyaan lieynanilaz atau nama sebenar Zalina. Raya tahun ni beraya di rumah orang tua di Sg.Besar,Selangor. Haruslah kan...belum berkahwin lagi jadi x perlu nak pening-pening bergilir-gilir di rumah mertua....hehe..

Di kesempatan ini,aku ingin mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI" kepada semua rakan blogger.Ampun maaf dipinta sekiranya ada tulisan/kata2 yang menyinggung dan mengguris hati rakan2 semua.




Berminat nak join!!! klik SINI . Tarikh tutup pada 24 Ogos jam 7 malam.

4 comments:

aten qylah said...

Salam.Aten singgah sini.Selamat pulang ke kampung yerp.selamat Hari Raya :)
Jemput ziarah

suriani azwan said...

SELAMAT HATI RAYA ADILFITRI

>>>>ZIARAH RAYA BLOG HH...

kat link bawah ni adalah senarai blogger yang meng'join'kan diri dalam segmen ZIARAH RAYA BLOG

http://azwansprincess.blogspot.com/2011/08/ziarah-raya-blog-senarai-yang.html

HasrulHassan [HH] said...

Salam Aidilfitri.Maaf Zahir Batin.

shaliza khairi said...

salam lebaran.

singgah dari segmen HH.
maaf lambat ziarah. busy makan kueh raya. hehe.

selamat hari raya,
maaf zahir&batin.

sudi2kan lah singgah belog shaye. =)

http://umairamaisara.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...