Kawan - Kawan

Tuesday, February 21, 2012

Pagi yang gelap

kejadian : waktu pagi time nak g keje.

Sedang menuruni bukit
kereta depan dok main brek
aku pun main brek sama (bajet pemandu berhemah kuhnun!!)
bila dekat satu selekoh
baru ku tau sebab kereta depan buat begitu
kelihatan sebuah kereta viva sudah terbalik
mungkin kereta dipandu laju dan terbabas

notanoti : time tu rasa kaki aku tak pijak pedal minyak dan tak berani nak jeling-jeling tengok keadaan mangsa....

13 comments:

Waqheh said...

ya sungguh gelap...gelapnya tak sama..

Nina K's Luviee said...

waduh...kalo i pun ketaq lutut tu

redza said...

malang xberbau

Hantu Kak Limah said...

gua pun suke main brek..hahhaahha...lagi2 brek emcgy..huahuhauahuha...

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina rasa idea ko dah mencurah sekarang ni, mesti dah peka ngan alam sekeliling : )

nabilah_2908 said...

kalau di Melaka ..pagi ni cerah....tapi bila menganjak waktu petang...mendung dan hujan.. :)

hmm..sy pun ngeri bab2 accident ni...macam mana la eh nasib pemandu viva tu...moga dia selamat2 je...

nabilah_2908 said...

kalau di Melaka ..pagi ni cerah....tapi bila menganjak waktu petang...mendung dan hujan.. :)

hmm..sy pun ngeri bab2 accident ni...macam mana la eh nasib pemandu viva tu...moga dia selamat2 je...

Tukang Karut said...

erkkk terasa insaf sekejab... 5 saat je...

Tihara said...

agak2 cane keadaan mangsa tu..kesian

Daddylicious said...

patut berhentila mana tahukan....ish2...


kesian mereka...:)

Woofer Storm said...

suka men brek kang tercium buntut keta lain padan muka.ehhehe

#slmt mlm..

Zie Madini said...

Bahaya kan. thats y zie if turun bukit n kena kat selekoh...mmg tak tekan pedal minyak...just main break je

ratusiput said...

isk jgn tgkla...kalau tak gelap pun tak payah tgk...nanti terbawa2 ke lain..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...