Kawan - Kawan

Sunday, February 19, 2012

kosong

cuma nak bagitau

*

*

*

yg semakin hari

*

*

*

aku semakin takde idea

*

*

*

untuk diisi dalam blog ini

*

*

*

mungkinkah blog ini akan berkubur??


15 comments:

missSenget said...

sama laa kite..

selalu on mcm nk karang entry..

x smpai 2minit, [x] terus..

huhuhu...

Acik Erna said...

lieyna..cerita la apa saja..jangan la berkubur..acik pun macam tu..tapi..acik gagahkan jugak..kongsikan apa saja..

Waqheh said...

jgn kuburkan selagi ia bernyawa...mungkin tempoh icu belum cukup kuat utk discaj wad keh3..

Myra Jay said...

Jangan berkubur, sayang tu :)



p/s : Nak minta tolong untuk contest MJ boleh?
http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

Aine Ainun said...

Biasa la tu...kkdg xda idea...

Jangan berkubur ye, seramsss...heheeee

Ujie said...

kalau takde, jgn dipaksa..nanti rasa stress.

kalau takde sgt, citer je pengalaman lalu time sekolah rendah ke..

Tukang Karut said...

aku pun dah tepu gak ni...

Cik Ina Do Do Cheng said...

nak idea menulis , kena peka ngan keadaan sekeliling. bangun bangun.

Azian Elias said...

i pun lebih kurang. esp bila sakit.. tak de mood langsung.

fieda said...

eh..jgn la gitu..hentam jer la tulis ape2 pun..

mizzkechique said...

hadoi..jgnla cenggitu... :(

Totie@Tomy said...

tak apa cari ideal dalam mimipi..saya pun kadang2 mcm tu jugak..

Daddy Ziyyad said...

saya bagi idea..

bawak kamera, keluar..
tangkap sebanyak mungkin gambar..

balik rumah..duduk..
belek gambar2 tu..

Insya Allah..ada idea nak tulis apa nanti

Tihara said...

alamak jgn lah camtu..kt langkawi mesti ada story beshh... (padehal sy pn dah tk update sejak smlm)

Cik Pulau said...

sama lah.. makin lama makin malas..
kikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...