Kawan - Kawan

Thursday, February 23, 2012

Jalan-Jalan Cari Pasal....

Hari ni opis dikunjungi oleh pihak IS dari HQ
pasal pengupgredan pc dan berkaitan dengan line
Sudahnya aku mati kutu tak leh nak buat jahat depan pc
Perlahan-lahan kakiku melangkah menuju pintu opis


Diluar aku singgah dari satu unit ke satu unit
sambil ditanganku ada beberapa kertas
yang melibatkan aset-aset opis
mula2 berkobar-kobar nak semak
antara fizikal dengan rekod

Tapi bila aku tengok banyak
benda yang tidak berada di tempatnya
aku pun dah mula pening
Sudahnya aku hanya buat tak sampai separuh
borak yang banyak...kah kah kah.

Notanoti : aku rasa line internet ni ada laju sikit...harap kekal sebegini. Nanti ada masa aku jengah rumah korang yerr.ni pun curi2 pakai pc sebab diorang p makan.

18 comments:

Daddy Ziyyad said...

bawak aja ipad gi opis..haha

khaifaiz said...

kalu berborak memang gitu la jadinya... hahaha

mizzkechique said...

hahaha..mengulat!!!

H.J said...

pakai unifi ke pc tu??aha

Tihara said...

waa best nye beronggeng..kemain lagi,hehe :)

miloais milo said...

nak kena memo ker ni??? :mad:
ekekekeke

nokkk... kat opis iols ni...
my boss dulu paling tak berkenan tengok staff bertenggek dari satu meja ke meja yg lain...
heols khabo ngan iols - tak ada keja pun - duduk aje... surf internet... saya tak suka staff jalan2 bersembang...

so - kalo ada nak tanya pun - sokmo iols intercom or send email...

Papa Mifz said...

borak pulak yg byk..ha parah...haha

zati embong said...

kalau ada org duduk tempat kita,sure mati kutu xtahu nk bt apa.hihi

Citarasa Rinduan said...

bila part check barang nie mmg satu perkerjaan y sangat mencabar...

ditambah terhenti sbb mau berbual..
sudahnya terbengkalai.. hehehehe

delarocha said...

borak borak itu bestttt

Nieda said...

hahha...curi tulang

anamizu kaito said...

memang kalo dah borak,bleh hanyut wo..kehkehkeh =P






luv,
cik ana

Kakzakie said...

Bukan curi-curi Lieyna... sekadar mengguna sebab tak tak curi pun..

Domu-kon said...

hehehe..boleh mcm tu..tapi jgn amalkan..

sal aset bukan kat tmpat tu.. maybe bako je yang duk sepah2.. hehehe..keje misz domu ni bako je agaknya..

selamt hr jumaat

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye tenet laju...cni tenet slow....tpksa pkai BB sndiri....

miss nina said...

hehehe..terpening ye dengan aset2 tu?
sabar ajelah

azam said...

hehehe......untung la kalau ada internet kat ofis

~SaL IjOu~ said...

borak sbg selingan tp terlebey pulak, kan..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...