Kawan - Kawan

Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Tarikh tutup : pukul 10 malam ni


Dah lama aku tak join segmen. Tetiba tergerak nak join sebab aku nak tau kritikan jujur ikhlas berkaitan blog ini. Boleh aku perbaiki tapi jangan kritikan yg keras2 tau!! babab karang...hehe.


Nak join : Klik sini

12 comments:

Ujie said...

emm..akak nak join ke tak ni ya..? nanti org kritik byk2 terus nangis plak! hehe..

Iffah Afeefah said...

best je blog ni

ringan pon ringan

Mish Apple said...

Maybe kalau letak semue bloglist dalam satu, akan lebih jimatkan ruang .

Kancil 8349 said...

selamat bersegmen...Kancil pun dah lama ndak join segmen abang ben nie

miSs tyNa said...

heii nak komen keras2 . ahhaa, tad da pun nak komen ^^

ratusiput said...

cam ratu...lbh ske blog yg ringan2 intipatinya.simple word n simple expression :)

~AmyLiana86~ said...

thanks sudi singgah blog sy..blog ni senang loading..simple...suke....

nur_za said...

hye akak..blog akak simple je..
bloglist akak tu leh juga wat scroll box..
entry simple2.ok je
akak mai datang kritik balik
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html
nur siap follow blog akak =)

Chik Att said...

tak ada apa yang nak dikritik. Semua ok jaaa

e-Zo94 said...

simple tapi kemas

saya dah follow sekali blog awak ni

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

Fadzmie Mohamad said...

Blog design, okay. Semua dah mantap. Tinggal part bloglist tu je. Kalau boleh letakkan semua bloglist tu dalam scroll box atau pun kat satu page baru, supaya sidebar tidak memanjang ke bawah. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...