Kawan - Kawan

Sunday, November 20, 2011

Tag dari Miloais

Ini kali kedua aku dapat tag seperti ini.Entry sebelum ini boleh baca di SINI.Untuk tidak menghampakan orang yang dah tag,aku jawab soalan yang diberikan. Macam biasalah aku ngelat.hahaha. Meh tengok jawapan :

1. anak ke berapa?
ke 3.

2.kerja sebagai apa?
menghadap pc 8 jam sehari.

3.perkara paling mengembirakan anda dalam tempoh yang terdekat ini?
Pada besday aku bulan 9 lepas, aku telah dapat "surprise" sejambak bunga ros yang dihantar ke opis. Memang kecoh . Kawan2 bzbody tanya sapa yg hantar tuh!dok korek sapa boyfriend aku.kah kah kah. padahal yg antor tu housemate aku.kihkih.memang plan gitu gara2 teringin nak rasa dapat bunga..wakakaka.kerja gila!!

4.steysen radio yang paling anda sukai, kenapa ?
aku ni x tetap pada 1 radio...selalu aku akan layan stesen radio yg banyak putar lagu berbanding celoteh deejay.

5. berapa jam sehari anda online?
Aku ni pengguna yang tegar lagi2 bila guna reta opis. kui kui kui.

6.antara blog dan fb, mana yang lebih anda suka?
Blog. fb dah kena block dan memang tumpu pada blog sahaja.

7.berapa kali anda/pasangan sehari sapu/mop umah?
sekali seminggu . Rajin kan aku.hehe. Lagipun aku dok ngan sorang kawan jerk.Rumah pun bukan bersepah/kotor sangat.

8.berapa kali anda/pasangan mesin baju seminggu?
sekali seminggu pada hujung minggu. Barulah berbaloi . kah kah kah.

9.selalu tak anda ditag?
tak selalu.

Kalau ikut rules kena jawab 11 soalan tapi milo hanya bagi 9 jerk. Lagi sekali aku mohon maaf pada milo sebab tak dapat nak ikut rules tag ni.

Notanoti : Korang jangan tag aku pasal games ni lagi tau!! Nanti aku perasan retiss plak.kah kah kah.

14 comments:

Acik Erna said...

kalau kena tag memang risau jugak..kadang tak tau nak buat macammana

Tihara said...

aku kalo jawab tag..aku ske guna gambo..

best nye dpt bunga ros..aku penah dpt bunga dr nan sekali jek masa konvo..tak lomantik..kui3 :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

kita serupa fb kena blocked,layan blog je:)

Cik Pulau said...

ahahaha...
boleh lak jawab 9 je ek..
sapu umah seminggu seklai jek..ehmmm

Rai said...

hehe..samalah..fb kita pun kena block..

err..nak tanya..puding mmg tak sampai2 eh..

Cik Ecah said...

haha tang dapat bunga tuh bahagianya...w/pun housemate yg bg ekekeke


lyn blog pun best jugak kan~~~
kte layan 2 dua hihi

Puan Kutu said...

haha boleh pulak hantar bunga plan2 dulu.kihkih...

wo reta opis,ptotlah..free of charge!

Santri T.P.I.N.I said...

takpe...yg penting tugas yg diberi kita dah jalankan dengan sebaiknya...

Kakzakie said...

Bila kena tag rasa macam kena jawab soalan periksa kan...

Gen2Merah said...

menghadap pc 8 jam sehari... hebat... sbuah perancangan masa yang baik.. (",)

missSenget said...

rajin woaahhh mop umah seminggu sekali..


cop jadi kakak ipar.. mau dak?ekeke

dill said...

rajin jawab tag. hihi

dill.

Citarasa Rinduan said...

k.ayu mop hari2...
habuk banyak

kalau ikut malas macam nak sebulan sekali jer.. hehhe

miloais said...

tQ
suka ngan jawapan no 3 - hang memang sengal!
wakakakaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...