Kawan - Kawan

Wednesday, November 9, 2011

Bermulalah Tugas.....

Alhamdulillah aku dah sampai ke langkawi
Perjalanan dari Klang Sentral pukul 11.30 malam
dan selamat tiba di Kuala Perlis pukul 7.10 pagi tadi
Namun sayang tak dapat nak naik feri awal
terpaksa naik feri pukul 8.15 pagi.

Kalau dari Kuala Perlis mengambil masa 45 minit-1 jam
Sampai di jeti Kuah pukul 9.30 pagi
Walau tahu lewat tapi masuk jugak keje
Nak kene pelangkung tambah cuti lagi...kihkih
Mood nak buat keje masih lagi ke laut

Notanoti : masuk petang jerk mulalah mata ni berat dan badan rasa letih.Rasa kejap lagi nak "menghilangkan diri" kat surau..keh keh.

10 comments:

penjajah minda said...

perangai cam aku.hehe kalau hilang je cari kat surau.

Tihara said...

woit..jgn ngular woit..padehal aku dulu2 cemtu jugak..tu pasal keje sekejap jek..hoho

mesti letih kan long journey..kalo snap pic mesti best :)

miloais said...

lepas cuti panjang
of kos - mood kerja ke laut dalam jadikya...
even iols yg tak cuti panjang pun
lemah aje nak start keja
ekekekekek

bujal X said...

kalau saya 9.30 pagi da masuk hukum tak payah kerja~~keh keh~~

lieynanilaz said...

penjajah minda...x leh amalkan selalu...kihkih

tihara...aku bukan ngulorr..haha.

milo..itulah kalau dah cuti panjang...mood memang ke laut..haha.

bujal...bos penah pesan kalau x lebih 4 jam..leh masuk opis dengan alasan...kira alasan tu boleh diterima pakai kan...kihkih.

Rai said...

besnya bos sporting...kalau aku la.. memang saje lambat2 kan.. haha.. cuti tak tolak kan :P

Tukang Karut said...

kialau, hilang terus kot...

Chik Att said...

Kalau CA ... sapa nak ganti kelasss wehhh ....

lieynanilaz said...

Rai...cuti x tolak sebab ada alasan kukuh..kihkih.

TK..taklah hilang terus tapi cam biskut..hehe.

Chik Att...tulah kan dilema yg dihadapi oleh guru..huhu.

khaifaiz said...

jom tido dulu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...