Kawan - Kawan

Wednesday, October 5, 2011

Wordless Wednesday - 1 : Amaran Keras!!



25 comments:

Tukang Karut said...

da tu, siapa nak bertanggungjawab?

Acik Erna said...

kat mana tu.

miloais said...

notis yg standard ni...

mostly kat taman or parking lot or mana2 public premises akan ada notis sebegini... supaya pihak pengurusan tak kena saman atau dipertanggungjawabkan andai berlakuan kejadian yg tak di ingini...

Prince Halilintar said...

bahaya sgt ke taman tu?

lieynanilaz said...

tukang karut....tuan yg empunya diri..sapa buat sendiri tanggung

acik erna...kat opis saya..:)

milo...sebab dah ada kes...apa hal yg berlaku semua salahkan pengurusan...bila siasat kesalahan bukan di pihak kami...angin jerkkk..

mizzkechique said...

hurmm.. gitu la..

gedek! said...

tidak bertanggong jawab sunggoh!

delarocha said...

hati hati yaaa

KuNanGKuNanG said...

barang sendiri, jaga sendiri la jawabnye..

Tihara said...

elok letak notis ni..nnt tk pening kepala melayan kerenah orang kan

bujal X said...

sindri tanggung la~keh keh~~

siti kektus said...

pulak dah. nmpaknya, kena hati2 lah kat kawasan tu nanti. ;)

luahfikiran said...

SALAM,
MINAT NAK TAHU, KAT MANA NI ?

Zul Fattah said...

mak aii.. kat mane ni? nk g r

KaK LimAh Si SupiR said...

kite perlu pndai menjage dri sndr :P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

berani buat berani tanggung!

Cik Ina Do Do Cheng said...

kekadang tu ambik duit tapi tak nak tanggung kerosakan . betul kata rina berani buat berani tanggung.

Citarasa Rinduan said...

sama2 ingat mengingati sekurangnya kita tak ambil berat harta sendiri kan..

gadisBunga said...

bila sebut pasal kematian tu, mesti cuak je org nak gi taman tu kan? hahaha!

budak penjara said...

name notis taman cam ade buaya je.taman buaya ke??haha

eisyaawie said...

kena jaga diri sendiri laaa..

Juno said...

wah kematian pun tak bertanggungjawab.

taman jenis apa ni?
Gila ganas.

ok aku syak ada buaya, perogol dan gangster di taman ni.

ratusiput said...

siap bgtau tak bertanggungjawab kalau berlaku kematian tu...dahsyat :) salam kenal dr ratu :)

Pembunuh Tanpa Bayang said...

mereka ini manusia atau apa?

NasZ said...

wah..memang terang2 lepas tangan ni.

MOHD NASER.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...