Kawan - Kawan

Tuesday, October 25, 2011

Pagi - Pagi Melihat Hijau...Ku Rasa Damai..

Gambar-gambar di bawah ini merupakan persekitaran opis dari pandangan atas.



























Daripada signboard ni , korang dah boleh teka kot kat mana aku bekerja...saja nak main teka-teki baru korang pun ada feel nak tau..hehe.


Notanoti : klu - merupakan salah sebuah agensi badan berkanun di bawah MOA dan terlibat secara langsung dengan agro pelancongan. Hanya terdapat dua Taman Agro dan sebuah lagi di Cameron Highlands.















25 comments:

shiema sufian said...

kundasang sabah mungkin.

Mrs Lurve said...

bestnya kalo dpt jamu mata gini tiap2 pagi..sejuk jer rasa plus mendamaikan..ini x, pusing kiri bangunan tinggi2..pusing kanan hway, pandang depan hway..aihhh...nek kelabu mata nie

azam said...

cantik nya.....sukalah kalau macam ni.....

PERHILITAN...hahaha

siti kektus said...

cantiknya pemandangan. mesti seronok hari2 ngadap tempat cmni. ;)

El-Janna said...

best la hari hari tgh hijau. saye hr2 gk putih:(

Ahmad Ismi said...

wow..santai nya ..,.nak 1 bley?? haha

Asyikin said...

ada lebih tak? hihihi

Sunah Sakura said...

subhanallah..sejuk mata memandang!

aimie amalina said...

alhamdulilllah
masih ada yg malar segar di bumi =]

rATu kEBaYA said...

tenang sangat..

tapi mmg tak tau kat mana.. cer bagitau

Tihara said...

ni kalo segmen teka dpt hadiah,sure aku menang..kih3..nice views, dikelilingi hutan nan hijau sejuk mata memandang nya :)

wahida said...

dari ofis boleh nampak semua ni...oh, jelesnya...


salam, tengs drop by my blog...awat tak follow sekali? huhu..

dah follow sini terus...

miloais said...

pemandangan sangat2 cantik beb...
best banget kalo opis iols macam ni....

Puan Kutu said...

cantiknya permandangan..hijau itu ketenangan..:)

eisyaawie said...

bestnya suasana..... nyaman jer pemandangan...

Zul Fattah said...

best r kerja cam ni.. hijau.. tenang je mata memandang

lieynanilaz said...

tihara...rugilah aku tak buat segmen..agak2 ada tak orang teka betul..hehe.

ratu kebaya...next entry saya bagi klu lagi yerk..hihi.

wahida...alamak lupa nak follow sekali..takpe nanti saya balas kunjungan+follow..hehe.

puankutu..betul hijau itu ketenangan..:)

milo..mailah beropis kat sini plak..keh keh.

Kancil 8349 said...

cantik pemandangan macam nie...sejuk mata memandang...

Bidadari Syurga said...

kita suka gabungan laut dan kehijauan... cantikkan awak...?

p/s: dah terlalu lama tak pergi CH....

gadisBunga said...

ahhh....nyamannya tempat keje surrounding cenggini.....

Tukang Karut said...

MARDI Langkawi... hohoho...

Chik Att said...

buah apa sekarang ....

Acik Erna said...

lieyna..masih berteka teki ye..

lieynanilaz said...

akhirnya ada jugak yang berjaya menjawab dengan betul...

chik Att...sekarang musim buah belimbing,limau bali dan tembikai susu.

acik erna..dah tak payah nak berteka teki lagi...dah ada yg menjawab dengan betul..hehe.

Tukang karut..kamu nak hadiah ke??..kihkih..

missSenget said...

owh..kt kundasang ke??


igt kt langkawi..

mcm xde kaitan kan.. =__=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...