Kawan - Kawan

Wednesday, October 26, 2011

Ben Ashaari Dan Rakan Blogger



Tutup : pukul 5.00 petang ni.


Blog ni sekadar blog picisan yang banyak berkisar tentang diri aku dan persekitaran . Menulis apa yang aku rasa ingin dikongsi bersama rakan yang lain. Kekadang ada jugak entry-entry merapu bergantung kepada mood di kala itu..hehe. Banyak juga join segmen/ga/kontest yang dianjurkan oleh blogger-blogger seandainya otak telah tepu untuk menulis. Boleh juga support each other kan.


Idola?? Bagi aku, follower-follower blog ini kerana masing-masing ada cara penulisan tersendiri untuk menceriakan dunia blog.

15 comments:

Acik Erna said...

Lieynaz..samala la kita..blog tempat menulis apa saja..dan lebih kepada kisah seharian dan sesekali masak2

Tihara said...

alamak terlepas segmen ni..tertido td..hik3

Zul Fattah said...

samalah.. motif brblogging just nk cari kawan.. haha..

Cik Lia Lomi said...

happy blogging,salam kenal..hihihi..motif hampir serupa.

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!
blogging utk cri info dan cri kawan jgk! hehehe

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

khaifaiz said...

salam kenal dari saya - khaifaiz

Tentang Kita said...

wah..rajin nyer join segmen...

wanie wonek said...

tak lupa singgah sini

KiMiE said...

Salam perkenalan.. Dari segmen yang sama :) - Follow blog kamu! - ^_^

Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...