Kawan - Kawan

Monday, October 10, 2011

Aku Dapat Doodle...Terima Kasih



Sebenarnya aku pun dah ingat bila aku mintak doodle ni....tup-tup minggu lepas dapat mesej dari tuan blog mengatakan doodle dah siap....Terkejut dan terharu sangat!!


Doodle ni dalam versi Korean Hanbook...itu yang gambar muslimah ala-ala kimono..Cantik kan?


Kalau korang nak doodle yang macam ni atau pattern yang lain-lain...bolehlah request dengan empunya blog di SINI . Boleh jengah dan join kontest yang sedang berlangsung sekiranya berminat . Hadiah merupakan 2 helai felt name t-shirt hasil kreativiti dan rekaan sendiri.


18 comments:

Tihara said...

wow..kretif ey
:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihik! mmg comey..misti lieyna ni jenis suka kumpul benda kiut-miut kan..

Chik Att said...

orang kreatif ... buat apa pun menarik ...

Prince Halilintar said...

cute doodle tue..

NasZ said...

wah..comeynya doodle tu. tahniah2.

MOHD NASER.com

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe comel.. :)

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe comel.. :)

eisyaawie said...

comeinya....mmg kreatif laa org yg buat tue...

delarocha said...

tak nak doodle, nak noodle je..ahakss

Bidadari Syurga said...

doodle yeak.... :) comel...

gadisBunga said...

comelnye doodle.. :D

whitecappuccino said...

memang comey doodle ni..

Citarasa Rinduan said...

luahan hati kak bila lihat doodle ini..
terbaik!!
TAHNIAH YA DIK

SoLy SoLicious said...

lawa :)

ratusiput said...

semakin ramai dah yg ada doodle ni...cute kan?

Cik Ina Do Do Cheng said...

jeles tau ko dapat doddle. nak jugak nak jugak sambil hentak kaki. doddle ko kiut.

sue perbs.. said...

tk penah dpt doodle lgi.. teringin nak bua sndiri

mizzkechique said...

canteknye...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...