Kawan - Kawan

Saturday, October 29, 2011

Lunch For Today



Orang lain bercuti rehat2 di rumah bersama keluarga

tapi aku kena kerja..apa kes..kah kah.

Cepatlah bos selesaikan masalah..staff mu ini dah x larat

nak bertunggu tangga kat opis nih...boleh??


Lunch aku untuk hari ni:

nasi putih,sayur campur, ikan cencaru masak sambal,

sambal belacan sket + teh ais

total semua rm5.50 . Korang rasa mahal ke murah!!..

Aku sampai bertanya 3 kali kepada kakak cashier tuh.

19 comments:

Nieda said...

Duit sekarang laju je jln . Tak sedar setakat RM10 tu habis cam tu ja.

Cik Ina Do Do Cheng said...

sekarang ni kalau makan tak RM4++ jgn diucap.mahal. kalau boleh bawak bekal, lagi puas hati kui kui kui

safwanmahzin said...

harini makan maggi ja..=)

Acik Erna said...

lieyna..boleh tu..masih murah lagi..

Cik Tie@Akak said...

ok ler tu

Umie Artoqiemie said...

murahnyaaaa :DD berbaloi-baloi.. berkat kerja hari sabtu kot? hehehe.

Miss Nadya said...

huhu..sabar2..;)

new entry ::

1 :: Tagged ツ
2 :: Review Real Steel ツ
3 :: Photoshoot ツ

Tihara said...

so so je lieyna..sbb air teh o beng jek kan tp ikan besor dabak tu..hang nak murah tara mana lagi..kih3..tgk pic ni aku jd lapo balik..


**asal kdg3 komen aku tk lepas masuk sini eks..sedey jek dah la tkleh berambu ramba lam fb mcm dedolu..huuuuuuu

lieynanilaz said...

tihara...itu teh ais...
tu yg aku tanya 3 kali...cam x caya ada lagi rege murah cam tu!!..sini rege boleh tahan mahall

ye ke..idaklah aku tau..tulah fb dah kena block..takleh nak rambu ramba dah!!

Santri T.P.I.N.I said...

nasi putih rm1.50, ikan mungkin rm2.00, teh ais rm1.50 dan yg lain-lain tu campur semua sekali jadilah rm5.50...sedang-sedangla ni...nasi ayam pun dah rm4.50 sekarang...

Gen2Merah said...

wowww.. bagi saya itu memang murah.. kalau kat tempat saya semua tu boleh sampai RM7 lebih semuanya tu... heee

MaMa AiNi said...

assalam lieyna..kat klang ni kalau siap air lbh lagi harganya !!..memang harga makanan dah naik kan..hu2x..

lieynanilaz said...

genk2merah...er sabah bukan rege makanan murah lagi kerr??

mamaaini..betul..sekarang rege makanan dah naik gilerr2...huhu.

Ibuhani said...

Salam. TQ berkunjung ke blog saya.... : Kita dah link dia!


Harga tu biasa jer sbb brg dah mahal!

penjajah minda said...

standard temmpat aku je.

luahfikiran said...

SALA,
SEKALI DGN MINUMAN, RASANYA OK !IKAN SEKOR (TENGOK SAIZ) DAH 3-4 RINGGIT !

Kancil 8349 said...

kira sudah murah tu...lauk ikan lagi tu...

gedek! said...

alas tikar tu, ohsem lah!

Rai said...

mak aih..dah macam standard kat sini dah tu harga tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...