Kawan - Kawan

Thursday, October 27, 2011

Nak Join My Bloglist

Aku cadang nak bubarkan bloglist "Blogger Aidilfitri".Yelah Hari Raya dah lama berlalu . Bloglist tu pun tertubuh sebab join segmen Ben Ashaari.

So aku ingat nak bagi peluang kepada rakan-rakan lain sekiranya berminat nak join bloglist yang baru. Nak follow blog ini atau tak terpulang (tiada paksaan). Caranya mudah jerk.Tak payah buat entry bagai tapi hanya tinggalkan url blog korang di kotak komen . Terhad kepada 30 blog sahaja.


notanoti : agak-agak dapat sambutan tak?...hehe.

16 comments:

Nieda said...

Nak Joint jugakkk.

http://cempakabiru-nieda.blogspot.com

Cik Ina Do Do Cheng said...

ko tak de cik ina punya link blog.kalau tak de saja nak kena debik.larikkkkkkkkkkkk

Eyra Daniel Arshad said...

nak join larh...=)

http://ilovemyheartguard.blogspot.com

Tukang Karut said...

kalau link aku tak ada, sipa la... aku bako nanti... ugut ni...

khaifaiz said...

aku pun kena join juga ker

Zul Fattah said...

dah ada dah dlm bloglist 2.. huhu.. tima kasih...

Kakzakie said...

Kakak punya ada tak? Tapi dah selalu keluar-masuk kan. Hihi....

wahida said...

aku nakkkk!!

http://wahidayatulaswa.blogspot.com

NasZ said...

nak bleh? hehehe.

Aza/Rin/Na said...

assalamualaikum ... kak rin balas kunjungan adik di blog kak rin - terima kasih dan salam perkenalan juga ... kalau boring2 tu layan la menu2 di blog akak yang tak seberapa tu .... :-)

Den said...

nak jugak boleh..kekekeke

eqin said...

Salam ziarah...

cik pulau said...

nak jugak boley????
heeee~

http://islandgurlz88.blogspot.com/

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

shy princessha said...

nak join...

http://shyprincessha.blogspot.com/

Prince Halilintar said...

nk jugakkkkkkkkkk


http://marilalulalang.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...