Kawan - Kawan

Tuesday, October 11, 2011

Giveaway My Blogshop 2



Memandangkan aku bz nak buat persiapan lawatan Timbalan Ketua Setiausaha MOA (err...betul ke...hentam jela...bukan dia baca blog ni pun...haha) . So join GA yang dianjurkan oleh my best fren di samping tunaikan janji yg dah dibuat. Korang boleh jengah kedai online beliau di SINI atau personal blog di SINI untuk sesiapa yang berminat dengan barangan crochet . Harga yang ditawarkan pun murah-murah dan yang paling penting hasil buatan tangan beliau dan adiknya.


Tarikh tutup : 18 Oktober 2011.

13 comments:

NasZ said...

good luck.

MOHD NASER.com

Chik Att said...

selamat bertugas bertungkus lumus...

Fad said...

alamak...comelnya

Prince Halilintar said...

sama2lah kite bertugas arini dgn penuh dedikasi..

sue perbs.. said...

kreatifnya .. harap2 dpt la brg2 kat atas tu ye

mizzkechique said...

gud luck!!! =)

Tihara said...

tah2 dia baca blog ko beb..
thanks 4 join..
:)

Afikah Aziz said...

selamat bertugas :)

Tukang Karut said...

biaq pi la... baru timbalan... hoho...

cik pulau said...

selamat bertugas.
good luck tuk GA tu.

khaifaiz said...

buat persediaan sebaik mungkin.. siapa tahu nanti boleh naik pangkat

ABU said...

wah good luck ya..

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina ni dah ketinggalan zaman oooo patutlah nampak ramai yang pakai benda ni kat tudung. comelnya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...