Kawan - Kawan

Wednesday, October 19, 2011

SEGMEN : SAYA,BLOG DAN PEMBACA



Perkataan itu walau pendek tetapi mempunyai makna yang mendalam untuk dirungkaikan. Apa yang aku paham ialah :

SAYA - merupakan empunya atau tuan blog itu sendiri.

BLOG - merupakan wadah untuk si penulis mencurah idea,pendapat,luahan atau kritikan berkisar diri sendiri atau yang berlaku di sekeliling yang boleh dikongsi bersama malahan boleh mengeratkan ukhuwah sesama manusia walaupun hanya di alam maya.

PEMBACA - merupakan nadi utama. Tanpa pembaca tiadalah seri sebuah blog tersebut.

Nak join !! Jangan segan-segan untuk masuk SINI. Segmen tamat pada pukul 5.00 petang ni.




Memandangkan aku suka pada alam. Gambar di bawah merupakan persekitaran opis dari pandangan atas.







25 comments:

Tihara said...

aii pun dah join...nice views :)

Prince Halilintar said...

cantek pemandagan dari atas tu..

Tentang Kita said...

dtg dr segmen yg sama...salam perkenalan yea

Tukang Karut said...

saya pembaca setia... hohoho...

Acik Erna said...

lieyna memang rajin join..
cantik pemandangan tu..

fuuyooh said...

salam kenal .. dtg dr blog abg ben :)..

Kalamhati said...

Salam ziarah..=)

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

singgah dari segmen sama.jemmput singgah dan follow blog saya ye?saya follow sini :)

jemarisuri said...

salam,

singgah dr segmen encek ben..
kalau sudi jom baca blog sy..

tk

アヌム ちゃん said...

cantik pemandangan dari ofis..huhu

keri ikhwan said...

salam ukhwah... dari segmen Abang Ben.. jemput singgah ke blog saya

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/

RJ Beena said...

Singgah pagi...sambil tinggal jejak :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

abang ben semakin femes sekarang ni, tapi dia bagus dia tolong gak blogger baru. dia tabah walaupun macam-macam orang cakap pasal dia.

ctie anis said...

nice blog..
bw dr segmen abg ben..:))

wanie wonek said...

morning. singgah sini dari segmen yg sama. tak lupa jugak memfollow diri di sini. jgn lupa terjah blog saya

http://waniewonek.blogspot.com

Lina said...

salam perkenalan...jln singgah dr blog ben ashaari

Qhaifa Nur said...

cantiknya permandangan sejuk mata memandang....

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

Aiisyah Gazali said...

singgah sini :)

gedek! said...

Hoi!

besnya opis kamu!

delarocha said...

tingginya office

aleen aiden said...

slmat bersegmen!woahh cantiknye view.

BiQa HatmiN said...

jom join segmen sy juga

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Juno said...

segmen? apakah?

*jahil

Pembunuh Tanpa Bayang said...

eh,nice view gambar tu.
di mana ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...