Kawan - Kawan

Monday, June 25, 2012

Duit


Kutipan hasil untuk 3 hari (21,23 dan 24hb/06/2012) adalah berjumlah RM22,551.40.
Dengan gigih aku mengira secara manual (sambil dalam kepala terbayang mesin kira duit yg macam kat bank)
*
*
*
merasa juga pegang duit banyak dan berangan makcik kayo!!..haha.
*
*
*
mulalah di fikiran ni bisikan syaitan menghasut macam-macam
*
*
*
tapi itu semua bakal terjadi  kalau duit itu aku yg punya...hehe.


notanoti : takut2 berani jerr masa bawa duit tu ke bank. Nasib baik my opismate lelaki sudi jadi bodyguard...hehe.

29 comments:

Rai said...

duit duit di mana kau duit.. lalala.. banyaknya duitt...

Daddy Ziyyad said...

22 ribu? bahaya ooooo bawak macam tu aja...kenapa company tak hire security company? Igt tak kes seminggu lepas budak tol kena tetak sebab nak samun duit RM2000 aja..

Tihara said...

weyh hang ingat tak kejadian keta akak ape dedolu kena pecah..sabit dia pun satu hal, pi nyinggah pot pet2 kat bahagian kita dedolu...bukan nyinggah makan durian ke masa tu..bhgn kita kan seme kaki makan..hihiks

be careful kawanku...aku doa mintak hang selamat selalu...

pok amai-amai said...

Harapnya selamat sampai duit tu. Be careful. Kat tmpt sy, byk experience sbb uit sket je pun tp org tetap dpt tau. Samun + ragut mcm takde undang2 je dlm negara ni.

=(

ratu siput said...

best kan kalau duit tu kita yg punye.hai...memacam rasa nk bli.RS dulu pun time nak gi bank bawak duit bebanyak opis punye...iskk gigil...

[PCL] said...

sedap bau duit walau bkn kita yg punya...kena hati2 bawa cash money !

miloais milo said...

dah selamat di bank-in kan ke nokkk???
bahaya lah bawak cah banyak2 ni nokkkk...

hati2 hoccay!

HeNRieTTa JoSe said...

uiks...hati2 yea...wisau rietta...nak2 lpas kes jurutol smpai kena tembak tuh....klu xsilap, RM 2K jew pown...

Bobo said...

fuyoh.. byk tu.. pinjam sekeping boleh? hehehe

Papa Mifz said...

kene lebih berhati-hati...takut ado penjenayah baco entry nih...huhu

Tukang Karut said...

oit... pi rompak bank ek...

delarocha said...

duit memang berhantu

gadisBunga™ said...

sila berhati-hati ye...

SimplySeoul said...

my goodness, byk duit tu. hati2.

MizzTina said...

paling takut adalah pegang amanah berbntuk duit..

Asrul "iLham" Sany said...

seram pegang duit byk2 T_T

Irfa said...

igt duit untung MLM tadi ;)
takut la bawak duit byk2 ni

Afasz said...

kalau ada rezeki lebih, kongsi la. :D

insyaAllah makin mura rezki awk.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

awak bawak sendiri duit 22 ribu tu???? biar betul wakkk..lps ni awak kena hati2 lagi sbb dah tulis kat sini lg bahaya wakkk

Pembunuh Tanpa Bayang said...

pegang duit amanah yang sangat berat.selalu aku risau setiap kali mahu bank in income setiap kali.

sudipVSsenduk said...

kertas yg mampu buat manusia bahagia & huruhara.

Hidayah Bach said...

fuhhhh...!
sebagai wanita biasa dayah akui anak mata hampir jatuh tengok wang sebanyak itu...

hehe...

walau pun buka wang sendiri..

tapi dah merasa la pegang wang sebanyak itu..huhu..

wahida said...

gilerlah!! byk tu!!

dah la mlm tadi saya mimpi kena samun kat hiway...huhu...nauzubillah!!

ros_reeza said...

salam perkenalan :)

hati2 ye bawak duit byk2 tu...

Iffah Afeefah said...

suke duit bnyk

tapi kalau org punye lngsung xske

kakcik said...

Wah... banyaknya duit!

Poetra said...

Kunjungan perdana dan silahkan untuk menuju TKP saya semoga ada yang bermanfaat untuk sbat smua...

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Rizka Galung said...

Salam para POKERMANIA....
Dalam Event Ulang Tahun Poker99.net situs poker online terbaik & terpercaya mengadakan
Hot Promo Poker99.net Edisi Ramadhan :
- Bonus Extra Deposit 10% ( Max 50Ribu )
- Dalam 1 hari bonus hanya di berikan 1 kali
- Maksimal bonus yang di berikan 50.000 / hari
- Pengambilan bonus harus di konfirmasi ke live chat terlebih dahulu
- Minimal turn over harus mencapai 3x dari nilai deposit anda
NB : jika ada terdapat unsur kecurangan maka bonus akan kami tarik kembali

Mari segera daftarkan diri anda dan nikmati bonus deposit nya setiap hari :)
LINK >>> http://poker99.co/

Jangan Lupa Memberitahukan Promo Menarik ini kepada Kerabat Anda.
Silakan hubungi kontak kami di :
WEB : http://poker99.net/
LINK ALTERNATIF : http://kartu99.net/
LIVECHAT : http://bit.ly/1TTxFqq / http://bit.ly/1WCbo4A
FB : http://bit.ly/1TP3NJ2
PiN BB : 5C0356AE
WA : +669 8314 500
YM : Poker99_cs1

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...