Kawan - Kawan

Saturday, June 2, 2012

Ada Suka dan Duka

Alhamdulillah
^
^
^
aku dah sampai kampung
^

^
^

sebelum tu aku & famili berkampung di Port Dickson
^
^
^
menghabiskan masa di cuti sekolah
^
^
^
melayan karenah kanak-kanak
^
^
^
yang seronok bermandi-manda di pantai & kolam hotel

notanoti : aku puas bila melihat wajah gembira kedua orang tua. Namun aku juga sedih melihat ayah yang agak terbatas pergerakan dek kerana penglihatan yang semakin terjejas.

13 comments:

Citarasa Rinduan said...

tempat sis, u lazer katarak hanya rm 3k kebawah.. MIl dh buat..walau ada darah tinggi, MIL boleh bt pembedahan..

moga kamu happy selalu...
mmg syok bkumpul bersama family

izan mama mia said...

wah..bestnyer bercuti...
berapa umur bapa tu....

lieynanilaz said...

izan....umur bapa 80 lebih...

kak CR....tiada risiko ke kak!!

Zul Fattah said...

mesti ada katarak tu.. tak g buat operate ke? pakcik kita rabun gak.. lpas operate.. ok dah skrang..

Mr.Clive said...

syukurrlaa da sampai ngan selamat... :)

Santri T.P.I.N.I said...

bagusla sebab selalu jenguk org tua kita, mereka rindu pada anak-anaknya. sekali sekala balik jumpa terubat rindu mereka.

Iffah Afeefah said...

bestnye la dpt bercuti

Tukang Karut said...

aik? orang pantai langkawi mandi dekat PD???

Tihara said...

cer try bawak sepital ina..kt tpt aku ramai pakcik2 kena mcm ni dah berumur tp alhamdulillah dah baik ..try tanya dr dulu

Mak Su said...

bawa parents bercuti? alhamdulillah :)

miloais milo said...

why not try check ngan pihak hospital...
my abah dah penah buat operation katarak ni...
now mata dah nampak lah...

msredcheesecake said...

tiba masanya kita balas jasa dia....

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye bercuti bersama2....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...