Kawan - Kawan

Monday, June 11, 2012

Mutiara Kata



                     

                                                       sumber : facebook.com


Notanoti : Aku sebenarnya takde idea.  "kata-kata" ini aku cilok dari fb kawan yg rajin publish. Sekadar perkongsian dan untuk diri sendiri juga.

20 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Thanks for the share....

khaifaiz said...

best juga kata-kata ni

Daddy Ziyyad said...

"bila ada idea, cepat2 tulis blog"

- kata kata pujangga saya..keh keh keh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bagusla kongsi kata-kata yg baik mcm ini :)

Gen2Merah said...

brsemangat saya membacanya... ya, kehidupan ini penuh dengan liku2... sentiasa maju dan jangan berputus asa

Rai said...

haha..setuju dengan kata kata pujangga dari daddy ziyyad..

Zul Fattah said...

Allah itu Maha Adil.. hanya Dia yg tahu , apa yg terbaik untuk hambanya..

nabilah_2908 said...

penyakit utama blogger..'tak ada idea' haha....sama juga la kat sini.. ;)

apa pun..thanks share.. :)

bunga said...

bunga amat setuju tu...

Tukang Karut said...

ce cari idea lain pulak...

Cik Pulau said...

setuju sangat dengan kata2 tu..
yang penting mana satu pilihan kita..

Iffah Afeefah said...

jgn lupe daratan

Citarasa Rinduan said...

ini dh memadaiiiiiiii..
kak ayu suka

lieynanilaz said...

Tukang karut...yolah lepas ni saya cari idea lain...:)

fieda said...

betul..betul..betul..

miloais milo said...

setuju ngan Daddy Ziyyad!
ehehehehe

Munnafendy said...

bila bjaya jgn sesekali riak...sbb tu pinjaman semata2 :)

Azlan Strider said...

thanks sebab berkongi..hehehe..benda yg baik elok kita share..hehehe

Regards,
-Strider-

Papa Mifz said...

Kecundang sekali bukan bermakna tewas selama lama nyer

Irfa said...

sesekali bagus baca sesuatu yg bermotivasi ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...