Kawan - Kawan

Thursday, May 31, 2012

Mutiara Kata

sumber : cilok dari facebook.com


nonanoti : 2 hari menyepi dek gara2 talian telefon,fax dan internet kena sambar kilat. Ini baru pulih. Petang2 sikit aku jalan2 rumah korang yerk. Tengah pulun buat kerja sebab malam ni nak balik kampung...yeayyy. Doakan semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik. 

23 comments:

Rai said...

patutla senyap je..semoga perjalanan selamat pergi dan balik ya..hati2..

miloais milo said...

best mutiara kata ni...

nokkk.... selamat bercuti di kampung
moga selamat pergi dan balik ye!

Ibuhani said...

ibuhani like lah mutiara kata jambatan ni!

fieda said...

bagusnya kata2 ni..

missSenget said...

suka..suka kata2 tu..


slmt bercuti..! lama ke cuti..?

rATu kEBaYA said...

selamat balik kampung kak..

lieynanilaz said...

missSenget....tak cuti lama pun 3 hari jerr.

iEdA said...

bgos kata2 2...smga slmt dlm pjalanan ^_^

Daddy Ziyyad said...

balik kampong lalu jambatan tak? ekekeke

Kakzakie said...

Itu baru betul-betul menagih semua jambatan yg ada bila semua talian putus...

Selamat bercuti..

Nazayiena said...

Semua jenis jambatan ada...

Iffah Afeefah said...

senyum~~~

Pembunuh Tanpa Bayang said...

terima kasih untuk perkongsian ini...suka dengan mutiara di atas =)

Tihara said...

suka yang jambatan terindah tu...kasih sayang, rahmat dari Allah...blk kg ke...may save journey :)

Rinna said...

Moga selamat pergi dan balik yer.. :)

Zul Fattah said...

Smoga slamat dlm perjalanan pergi dan balik.. :D

Citarasa Rinduan said...

terima kasih berkongsi..
selamat bercuti dik, awak ttp dtg blog sis walau awak sibuk, thanks tau

Tukang Karut said...

tambah satu lagi, jambatan langkawi!

HarumKasturi said...

suke ngan quotes tuh...klu bleh tak nak lalu jambatan yg pertama !

delarocha said...

sangat bermutiara kata kata tu

9n0L4 said...

selamat pergi dan balik ye. nice word. :)

sue perbs.. said...

wah.. nice word... like2

Pondok Usang said...

bagaimana pula dgn "Jambatan sudah roboh" pada lagu itu.. adakah ianya juga terkandung dlm mutiara kata?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...