Kawan - Kawan

Wednesday, May 16, 2012

Pagi yang Sejuk..


Suasana pagi yang dingin dan sejuk.Menyegarkan minda dan fizikal.Rasa tenang.

Notanoti : tepat pukul 7 pagi aku dah tercongok kat opis dan jadi tukang buka pintu. Pagi ni kawasan opis digunakan oleh staff2 polis seramai 70 orang untuk aktiviti kecergasan (jogging). Dah namanya menumpangkan kenalah ikut time bos keluar...huhu.

20 comments:

SumeSakan said...

alahai damainya pemandangan...sejuk je mata memandang...pagi2 elok tengok suasana hijau2 nih...untuk kecergasan mata...chewahhh

msredcheesecake said...

best jogging kat tempat camni...

fieda said...

terasa kesegarannya..best ni mesti sejuk..

hidayah said...

cantiknya view..

adoi la hai..

terkenang diri sendiri yang kerap nampak kereta berlambak sangkut dalam jammed setiap pagi..

:)

hidayah said...

cantiknya view..

adoi la hai..

terkenang diri sendiri yang kerap nampak kereta berlambak sangkut dalam jammed setiap pagi..

:)

Daddy Ziyyad said...

terbayang sejuknya..dgn kabus pagi lagi

miloais milo said...

suasana yag best...
alangkah best nya jga - kalo opis iols juga begitu!

Pok Amai-Amai said...

Brrrr! Dpt rasakan!

Tihara said...

best nye views opis..best dari kat serdang...hehe :D

lieynanilaz said...

tihara..mungkin selepas ini aku tak rasa suasana begini dah...sedih!!...huhu.

Tukang Karut said...

minggu depan aku ke langkawi... pinjam kereta boleh?

Gen2Merah said...

subhanallah.. Indahnya ciptaan Yang Maha Esa... pemandangan yang sesejuk mata memandang...

Cik FaRiZaM said...

subhanallah...cam sejuk je ...kat cameron ke :D

Ujie said...

Kat bangi ni dh lama gak tak ujan..siang mlm panas.

Papa Mifz said...

nyaman jer pemandangan dari atas tuh yer...

delarocha said...

pekerja contoh

Santri T.P.I.N.I said...

sejuk mata memandang...

khaifaiz said...

sejuk2 mcm tu kalu honeymoon kn best... hahhaa

nabilah_2908 said...

cantiknya...

oh..kiranya boss memang datang lebih awal dari pekerja la ye...bagusnya...

boss kat sini....ikut suka dia nak masuk pukul berapa.... :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

seronoknya kalau cik ina keja kat situ. fresh sejuk mata memandang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...