Kawan - Kawan

Tuesday, May 8, 2012

Kerja Oh Kerja

Selamat Petang
Setelah 2 hari tak menjenguk
bersawang dah rumah..haha.

tuan rumah agak kebizian
disebabkan dek kerna bulan Mei
ramai yang buat event kat jabatan ini
agak tertonggeng2 kami
yang tak seberapa ramai ni
nak menyediakan tempat/kemudahan

Ada juga event yang bertembung tarikh
nasib baik dari HQ (tapi department lain2)
so mereka tidak kisah sekiranya tempat
tidak berapa memuaskan dari segi facilities
asalkan sampai juga ke langkawi
(kadang aku pun tak paham mentaliti mereka..datang sini atas urusan keje atau nak shopping lebih..haha.)


Kesian
pada bos yang aku tengok nampak serabut
sebab jadualnya penuh
dengan event2/kursus/mesyuarat

Diharap program2 yg diatur
tidak dihentam oleh pihak2 yang lain
kami akan cuba membantu
apa yang termampu bagi menjayakan majlis

notanoti : hanya esok sahaja kerja.lusa akan pergi lawatan ke KL dan Melaka...yeayyyy.

14 comments:

LYAfrina said...

kerja smbil berjalan mmg best kn... lya pon suka kalo kerja luar kaw pejbt..rsa lbh bebas

mizzkechique said...

wahh, nk dtg kl..

Pok Amai-Amai said...

Haih...keje jln2 la best! Hahahaha!

Kakzakie said...

Untung kerja boleh jenjalan sana-sini kan. Kalau macam kakak nie tak adalah kalau keluar utk tujuan kerja memang kerja ajelah - boring...

miloais milo said...

jauh uols jalan2...
iols nak ikut bleh???
hik hik hik

tasnimsahaja :) said...

lawatan yang best tuhhhh~

Acik Erna said...

lieyna..kalau dari sana..seronok nak kemelaka dan kl..kita disini pulak..seronok kalau dapat kelangkawi..he he

~♥ OjaAmran ♥~ said...

suka sangat bila dapat g kursus or whatever yg luar dari negeri yg kita keje..sebab dapat jalan!! hahaha :D

diana said...

wah..kerja sambil makan angin..bestnya..
siap duit poket je la..
heheh

dill said...

nnt nak jalan2 jenguk awak la :)

dill.

9n0L4 said...

sekolah juge tgh byk aktiviti. sibuk sibuk yg amat. ;)

Tihara said...

nk ikuttttt..nk g melaka :P

Ujie said...

wah..acara yg jln2 mmg best aje!

HeNRieTTa JoSe said...

ps...kitew pown jdual pack....start dr april aritu....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...