Kawan - Kawan

Thursday, May 24, 2012

Nampak Mudah Tapi.........




sumber : cilok dari facebook.com

21 comments:

pena rozie said...

memang betul...

Rai said...

ada orang senyumnya mahal..tapi kalau kita bayar dengan senyuman kita insya allah dia bagi juga.. so kita pun jangan cepat nak judge org sombong..mungkin dia sakit perut :D

Kakzakie said...

Kadang nak senyum bimbang disalah-tafsir... tapi tak apa yg penting niat kita luhur..

Daddy Ziyyad said...

mudah bukan allah nak bagi pahala? kita aja yg tak pandai selalunya nak grab

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

betul :)


p/s: sori lmbt jengah..internet kena block la semalam :)

khaifaiz said...

senyum jerrrr....

Pok Amai-Amai said...

Cool!

Papa Mifz said...

nice quote...

redza said...

ok senyummmm

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam\
ke kadang gua baca saja tapi harini terkomen la pulak

ainraus said...

terima kasih sebab ingatkan saya. :)

cik ina minat do do cheng said...

perkara paling senanglah yang susah sangat kita nak buatkan : (

renjerkabloi said...

:) :) :) senyum byk2 :) :) :P

Tukang Karut said...

:-)

miloais milo said...

setuju ngan kak ina do do cheng...
emmm... iols juga payah nak senyum...
my boss penah tegur - iols ni serius sangat...

ckLah @xiiinam said...

Assalamualaikum....

Peringatan yg sangat berguna...

Tihara said...

betul..ringkas tapi sukar..bab diam tu..kalau bercakap mmg byk keluar dosa..kalau mengadu jadi mengumpat..susah nk jaga mulut ni..

syahirooAhmad said...

menusuk ke hati ayat ni.. :) terima kasih kawan kerana menyedar kan saya.. :)

Iffah Afeefah said...

mmg susah

suke ayat2nye

Ujie said...

Lagi2 org yg mulut bising mcm saya ni..susah beno nk diam. Mmg sedar hal ni..tp susah.

Hasrina said...

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...