Kawan - Kawan

Sunday, July 1, 2012

Sakit

Lama aku tak update blog

*
*
*
Bukan disebabkan busy dengan kerja
*
*
*
tetapi keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan
*
*
*
Ingatkan demam saja tapi tekanan darah naik juga...huhu.
*
*
*
Tak pasal doktor bagi ubat-ubatan selama sebulan. 


Notanoti : Sehingga hari ni aku masih mengalami sakit kepala.Tapi tidaklah seteruk minggu lepas.Ingat macam nak pergi berurut untuk bagi cergas badan yang sakit-sakit urat ni.Ke nak pergi ke klinik balik yerr??.

171 comments:

Tihara said...

jangan lupa makan ubat..take care ya

[PCL] said...

sakit kepala pasal angin ke?...klu dh mkn ubat pn x ok..baiklah g berurut..atau berbekam ke!..sbg cadangan jer ye..

ieda said...

sakit kepala biasanya angin dik ..
cepat2 dptkan ubat dari dr @ antibiotik ..

Cik Ina Do Do Cheng said...

jangan pemakanan ye dik . kurangkan tekanan, semoga sembuh seperti sedikala.

Iffah Afeefah said...

erk siap tekanan darah lg

moga baik2 saja k

missSenget said...

sebulan..?

banyak lagi x nk abis tempoh sebulan tu..??


huhu..

moga tabah.. dan cepat sembuh..

HeNRieTTa JoSe said...

tcare...jgn lpa mam obat...bleh jew berurut...tp obat jgn tgl lew...ke

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Semoga tabah & sabar.. Solat hajat, sedekah & doa. Insyallah hrp2 Allah bg sembuh. Mkn ubat usaha utk ok kan sakit.

Asrul "iLham" Sany said...

semoga semuanya baik2 saja ya :D

Tukang Karut said...

darah aku pun naik gak ni...

gadisBunga™ said...

get well soon ok.... take care..

Cho Zila said...

samaler akaknipun kalau gi klinik mau gak tekanan darah tinggi gak... isyh tu kena makan ubattu tak nak... ingat nak ubat secara alami pelan2...
ps... camner leh tak perasan keje kat langkawi yerk.. rasanya selalu gak gi blog ni tak leh perasan lak....

pok amai-amai said...

Jaga diri baik2. BErehat ckp ye? Kawal emosi. Rsnya, elok gak tenangkan minda dgn percutian yg jauh dr tekanan.

=D

nabilah_2908 said...

aduh...ada darah tinggi la ni yer...

rajin2 makan ubat yer... moga cepat sembuh.. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

jaga kesihatan..jaga makan..senam..kalau sakit rehat biar cukup jgn fikir kerja sgt ok :)


semoga cpt sembuh

anamizu kaito said...

better akak p buat check up lg..kalo ubat klinik pon x jalan, then try berurut plak ye.. semoga cepat smbuh kak :)








Luv,
cik ana

Tihara said...

Assalamualaikum kepada semua...

blogger lieynanilaz telah pergi meninggalkan kita buat selama-lamanya petang tadi...Al- Fatihah untuk arwah...

mamawana said...

AlFatihah Alfatihah Al Fatihah...

fieda said...

al fatihah..semoga rohnya tenang di sana..subhanallah rasa mcm tak percaya plk..innalillah..

C'Jai said...

Al Fatihah..dari Allah kita datang kepadaNya kita akan kembali...

Ujie said...

Innalillah..sama2 kita doakan utknya ya.

*sebak

Hanif Idrus said...

Al fatihah untuk beliau

-gedek! said...

jaga kesihatan ya?

hud aikara said...

alfatihah....

Anis Syazwani said...

Al Fatihah...

Shazwan Azizan - wanblur said...

semoga dicucuri rahmatNya

buatbest said...

al fatihah utk arwah~~

ratu siput said...

moga cpt sembuh dan cergas spt sediakala k...

Deqla manjew said...

Al-fatihah buat arwah...

gadisBunga™ said...

i lost a good blogger friend.
Semoga allah mencucuri rahmat ke atas mu dan semoga awak ditempatkan di kalangan org yg beriman. Amin...

Irfa said...

Al-fatihah buat arwah
berita yang sangat mengejutkan bagi saya.w,pun tak kenal sgt tp selalu dia dtg komen kat blog saya.kehilangan nya amat dirasai

kakcik said...

Innalillahhiwainnailaihirojiun.

Acik Erna said...

AlFatihah

~ yus ~ said...

al-fatihah

Ibu Lala said...

Al Fatihah. Smoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang orang yang beriman.

nia marlissa said...

al fatihah

Asrul "iLham" Sany said...

al fatihah... semoga roh blogger ini dicucuri rahmat dari-Nya

Kakzakie said...

Moga Lieyna tenang di sana ye.

Al-fatihah...

Prettywrite said...

innalillah..semoga tenang2 saja di sana..

kak tini (umialya) said...

Innalillahhiwainnailaihirojiun.

miloais milo said...

Innalillahhiwainnailaihirojiun
Al-Fatihah

wahida said...

sedihnya dgr berita ni...
semoga arwah dibariskan bersama org yg beriman...

Al Fatihah...

hajiMete said...

Innalillah wa-inna ilaihi raji’un – Truly to Allah we belong, and truly to Him shall we return”.. alfatiha buat yg empunya blog.. muger ditempatkan dikalangan org2 yg soleh.. aminn ya robbal alaminn

makchaq said...

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman

nanakimie said...

semoga arwah tenang di sana..dan ditempatkan dikalangan org2 beriman..al-fatihah...

lizz said...

Innalillahhiwainnailaihirojiun.

semoga rohnye dicucuri rahmat

Pia said...

"Innalillah...Al-Fatihah,smga roh nya tenang di sana..."

azizah :) said...

Innalilah... moga Allah cucuri rahmat kepada allahyarhamah...

Nazayiena said...

Al-fatihah,semoga Allah mencucuri rahmat ke atasnya.

Sari Yusa Ibrahim said...

Al-Fatihah... :-(

Pokok Manggis Depan Rumah said...

betul ker ni.. sedih nye baru dapat tahu..
Al-fatihah,semoga Allah mencucuri rahmat ke atasnya.

ckLah @xiiinam said...

Al Fatihah.....
Semoga ditempatkan di kalangan orang orang beriman buat dia....A

akubiomed said...

Al Fatihah. Moga-moga roh arwah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman.

Munnafendy said...

Innalillahhiwainnailaihirojiun..

Sedihnya..sy baru tahu ni.. :(
Al Fatihah..


aedih*

Afasz said...

alfatihah... moga arwah ditempatkan di tmpt org org yg soleh...

sedih la.

ceklala said...

takziah buat keluarga arwah...al-fatihah..

~~su manje~~~ said...

takziah dari sumanje...
semoga rohnya di tempatkan di kalangan orang yang solehah...
amin

nabilah_2908 said...

bagaikan tak percaya.....

Ya Allah.....kamu dah pergi dulu...bukan kah baru semalam kamu singgah ke blog saya...? (-__-)"

Al-fatihah untuk kamu...moga tenang di sana ...

yastro said...

Alfatihah...semoga tenang selamanya disana...

Thania Ismail said...

al-fatihah.
semoga arwah di tempatkan di kalangan orang yg beriman..

Aida Omar said...

Innalillah moga rohnya ditempatkan bersama gol. beriman.. Al-Fatihah.. takziah buat keluarga, saudara, sahabat, rakan2 dan semua yang mengenalinya..

{ finieViolet} said...

alfatihah.. semoga roh arwah dicucuri rahmat. Amin..

Lulu Caldina said...

takziah buat Tihara dan seluruh ahli keluarga arwah..al-fatihah..

Ujang9897 said...

hurm...,

ALLAH lagi sayangkan kamu dik..=(

semoga kita bertemu di SYURGA nanti...


kepada keluarga semoga tabah dan bykkan doa

dapurCikWan said...

alfatihah :'(

juju said...

Al-Fatihah BuatMu..

Areliff said...

al-fatihah.. somaga roh arwah dicucuri rahmat :'(

yana said...

Al- Fatihah buat arwah

Huda said...

Alfatihah, moga kamu tenang di sana..:(

Mia Liana said...

al-fatihah.... semoga roh arwah dicucuri rahmat hendaknya...

Rahmah Ram Ram said...

al-fatihah ...semoga roh dicucuri rahmat dan diberkati olehNYA. Semoga beliau ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman... :-)

Sweetie said...

al-fatihah..moga rohnya di cucuri rahmat. Sedih, saya baru je berkenalan dengannya.

Anonymous said...

Al Fatihah

Takziah buat keluarganya.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alFATIHAH...

Nur Danisha said...

al-fatihah utk beliau

kubigomofm said...

alfatihah...

Woofer Storm said...

semoga anda tenang disana..amin3...

insyallah kami yang hidup pasti akan menyusul mu..

IBU GEBU said...

takziah buat keluarga arwah, al-fatihah

*ajal tak mengenal usia

yana halim said...

al-Fatihah buat arwah... semoga rohnya ditempatkan di kalangan mereka yg beriman...

MR Penyubiru said...

al fatihah... semoga rohnya dicucuri rahmat dari-Nya...

[PCL] said...

Innalillahiwainilaihirajiun...Al-fatihah,semoga Allah mencucuri rahmat ke atasnya...sy baru tahu.

Cik Purple said...

al-fatihah.. semoga ditempatkan dlm kalangan org yg beriman.. InsyaAllah..

fyna said...

al-fatihah..

Ayu Iman said...

al-fatihah...smoga ditempatkan org2 yg beriman..amin.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

Sebak rsnya bila singgah lg ke sini..br semalam lieyna berkomentar di blog sy..harini lieyna dah pergi buat selamanya


al-fatihah.

Saya Disini said...

Al-fatihah...

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

الفاتح
Semoga roh beliau ditempatkan bersama roh-roh orang yang beriman

Cik Muda said...

allahuakhbar...
semoga dia tenang di sana...

Al-fatihah...

:'(

Kaki Wayang said...

Innalillahiwainaillahirajiun..

Semoga tenang di sana..semoga ditempatkan dalam kalangan orang2 yang beriman hendaknya..

Al-Fatihah..terkejut mendengar berita ini..

Syazlina Khairuddin said...

Al fatihah..baru 2 hari entry nie..smoga ditempatkan dikalangan orang beriman..amin..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Al-Fatihah...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Al-Fatihah......
Takziah buat ahli keluarganya.

Jay said...

al-fatihah.semoga Allah mencucuri rahmat ke atas arwah. Takziah buat keluarga arwah.moga tabah menghadapi ujian Allah swt..

ieda said...

al fatihah
berderau darah mendengar perkahabaran arwah kembali ke rahmatullah .. sgt2 x disangka
rasanya baru sahaja akk nasihatkan dia makan ubat ...

Kesuma Angsana said...

alfatihah,..

@cu SaYaNg said...

Al Fatihah dan salam takziah untuk keluarga arwah

Salmiza said...

alfatihah utk arwah...

nurdani said...

al fatihah.semoga ditempatkan dikalangan orang beriman

delarocha said...

Al- Fatihah

kakcik kepala kecik said...

al fatihah

~Sweet Honesty~ said...

al fatihah tuk arwah..macam tak pecaya je.. takziah tuk keluarga arwah..

Si Matatajam said...

Takziah untuk keluarga arwah.. Al Fatihah...Semoga rohnya dicucuri rahmat..Amin...

Anonymous said...

Al-Fatihah

Gen2Merah said...

Al fatihah. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Amin

izzati husna said...

alfatihah.. :')

Wan Faris said...

Al fatihah

dill said...

Innalillah. saye baru tahu. Moga ditempatkan di kalangan hambaNya yang beriman

Al-Fatihah

dill.

Huda said...

takziah dan alfatihah..

Solihin Zubir said...

Al-fatihah.. Semoga Allahyarhamah tergolong dikalangan hamba-Nya yang beriman.. AMinn..

kak ina kl said...

Innalillahhiwainnailaihirojiun
Al-Fatihah

::EIDA:: said...

Al-Fatihah. Moga arwah ditempat dikalangan orang yang beriman.. Amin.....

fizafantagirO said...

Al-fatihah ..semoga arwah tenang disana..

CIK TOM said...

al-fatihah bt arwah...

Jajas said...

al-fatihah utk arwah

CitarasaKu said...

Al-Fatihah untuk arwah.

Miss Sue said...

al fatihah.. semoga rohnya dicucuri rahmat :')

blog-tips-kurus said...

Al-Fatihah..
ramai mendoakanmu dik.. semoga lebih tenang di sana...

Hawa said...

Alfatihah juga buat arwah lieynanilaz..

ibh_sue said...

Al-Fatihah untuk arwah.

syafiqakarim said...

moga di tempatkan bersama kalangan
beriman.Al Fatihah

...miSS fAi... said...

al fatihah.. moga rohnya sentiasa dirahmati Allah.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

Alfatihah..
semoga ditempatkan dikalangan mereka yg beriman, amin!

*SiRibenMerah said...

Al-Fatihah..
semoga tenang disana...

purplekyu^_^ said...

al-Fatihah. saya baru ingin me-reply komen dari nya. semoga rohnya aman di sana.

Aien Alien said...

Al-Fatihah...

tiefazatie said...

al-fatihah...

'Ariff Ansaruddin said...

Alhamdulillahirobbil 'alamin
syukur padaMu ya Allah

izz iizza said...

Al-fatihah..

al-lavendari said...

al-fatihah.

KuNanGKuNanG said...

al fatihah tuk arwah, moga dia ditempatkan bersama org2 beriman..amin..

iEdA said...

Al-fatihah

teratak hati said...

Tak sempat nak kenal..semoga arwah tenang disana..al-fatihah..

Nur Aischa said...

semoga ruh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yg beriman. amin..

Bui Junaidi said...

AL-FATIHAH
SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT

Dee said...

al-fatihah..moga rohmu dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman..

Azham Vosovic said...

Al-Fatihah...

Mohamad Rizal said...

Al-Fatihah...

Anonymous said...

Alfatihah...

Nur chahaya abadiey said...

al-fatihah..

baby lydia said...

al-fatihah...

Miss Hunny Buubuu said...

innalillah. Sesungguhnya kami akan menyusul juga. Al-fatihah, and my condolence to her family..

onie said...

al-fatihah untuk arwah,tak sangka ini entri akhir arwah :'(

lynn kamarul said...

innalillah... terkejut jugak semoga arwah ditempatkan dikalangan hamba Nya yang beriman. amin

sudipVSsenduk said...

Innalillah.. moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama org2 beriman, Amin. Moga keluarganya tabah dgn kehilangan org tersayang.

orlando ahmad al haj said...

al fatihah

chii said...

semoga roh arwah ditempatkan di kalangan insan2 yg terpilih..al fatihah

ABU said...

tak pe la reht je dulu kalau tak sihat lagi :)

Pondok Usang said...

migrain juga kang kala gangguan.. Salam Ramadhan dan Selamat berpuasa.. =)

ainraus said...

Innalillah. dah lama kepergian arwah. baru hari ni tahu. patutlah dia dah lama tak jengah blog.

Fadzli Amir said...

Salam ramadhan...lama tak menjenguk sini...moga cepat sembuh dan boleh aktif berblog semula..!!

Miss Yaty said...

al-fatihah..

Cikgu Ma said...
This comment has been removed by the author.
Cikgu Ma said...

al-fatihah..

r-5 said...

Moga cepat sembuh sakit itu tanda Allah kasih dan sayang kepada kita. :)

cik bulan said...

alfatihah juga. baru tahu.

アヌム said...

moga cpt2 sembuh...

Amir Aiman Akashah said...

al-fatihah buat arwah.
mungkin kesakitan yg arwah tanggung sebelum meninggal ada perkaitan dgn kemalangan yg pernah arwah lalui.

semoga roh arwah dicucuri rahmat ilahi

semoga arwah damai bahagia berada disisi Tuhannya.

amin

Ibuhani said...

Alfatihah........ :(

Anum Shukri said...

Semoga cepat sembuh...
elok cari alternatif lain selain ubat-ubatan..

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

mizzura said...

nampak sangat lah pakjoe ni buta2 blogwalking....

alfatihah untuk arwah..
pernah juga dia mengomen di blog saya lama duluuu...

ini aku? said...

aku dah lama jarnag blogwalk ke blog member kadang tu.. tautau lieynaz dah takde.. dia suka entry padini dulu tu.. al fatihah..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Pembunuh Tanpa Bayang said...

jaga jaga kau yang masih muda sudah ada tekanan darah tinggi itu bahaya.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam raya maaf zahir batin

Anonymous said...

I usually do not drop many responses, however i did some
searching and wound up here "Sakit". And I actually
do have some questions for you if you usually do not
mind. Is it simply me or does it seem like some of the remarks look like written by brain dead folks?
:-P And, if you are posting on additional social sites, I would like to follow everything new
you have to post. Could you make a list of every one of your communal sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?



My page just click the next webpage

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...