Kawan - Kawan

Thursday, April 12, 2012

Pengalaman di KK

Alhamdulillah telah selamat sampai ke Langkawi. Pertama kali menjejakkan kaki di bumi negeri di bawah bayu agak teruja. Memang dah lama teringin nak sampai sini. Dapat peluang walaupun atas urusan kerja tidak aku sia-siakan.


Dari airport langkawi pukul 11 pagi (08/04/2012) dan alhamdulillah tidak delay dan sampai pada waktunya. Sementara nak tunggu penerbangan ke KK, aku dan member pergi makan di Food Court.


Kira-kira pukul 1.00 tengah hari datang pula 2 orang lagi dari HQ. Kami telah bergabung untuk menjadi 1 team. Pukul 2.15 petang bertolak dari KLIA dan mengambil masa selama 2 jam setengah.


Lepas sampai di airport KK dan check in hotel,kami terus pergi minum petang di Tanjung Aru.Subhanallah!! Cantik sungguh pemandangan lagi2 bila matahari nak terbenam.

my partner. ini dia yg minta diambil gambar.Teruja kot ngan ABC tuh!!...haha.


Ini mungkin dalam waktu 6.30 petang. Kat sini gelap awal.Member dari HQ dah pesan awal2 subuh masuk dalam pukul 4.45 pagi dan pukul 6.30 tu dah terang benderang.....


notanoti : Akan ada entry sambungan..insyaallah akan upload lebih banyak gambar...tunggguuuuuuuuuuuuuuu...haha.



21 comments:

Mrs Lurve said...

bestnya..dh lama plan nak g KK, tp xtercapai ag pun..

Cik Muda said...

sy pegi bulan mac haritu...

best juga. Tapi tak sempat nak ke tg. Aru....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestnya..seme org apesal pakat pegi sabah ni..sy jer yg lum ada peluang lagi

aKSARAfENDI said...

best wooo KK..trigat ikan bakar kt KK tuh

Tihara said...

wahh aku g kk kuala kerai jek ritu..bile tah nk sampe sini..kena keje dgn mardi balik nampok nye ..keh3 :D

Rinna said...

Tak pernah lagi pergi ke KK.. berhajat jugak.. tapi tah bila laa boleh pergi.. hmm..

Irfa said...

ni yg kata tiba2 teringat kat saya bila ke klia tu yer?takde rezki nak jumpa kan..maybe next time

Cikgu Ma said...

bestnya jalan2...tunggu kawen je la ni nak g haneymoon..ekeke...tah bila la...

[PCL] said...

kerja sambil mkn angin...mmg best !

LYAfrina said...

cantiknya pmandangan

Daddy Ziyyad said...

saya tak pernah gi Sabah..huhuhu..

amboi...mantapnya posing dgn ABC..ahahahaha

Cik Ina Do Do Cheng said...

Hye darling, gi KK ye. lepas ni tepek gambar banyak sikit ye.ni kira mukadimahlah ye : )

kelakarlah komen doc faiz ni .

MamaEma said...

memang cantik suasana di tanjung aru....

zaty luvlianncezzz said...

sangat bets. pernah merasinya :D

Papa Mifz said...

tak pernah sampai Sabah lagi...huhu

Zul Fattah said...

perghh.. bestnya dapat g kk.. kita tak pernah sampai pun lg

Rain said...

upload cepat3.. mata ni tak sabar nak layan pemandangan kat KK :)

gadisBunga said...

saya sukeeeee sabah! tgh plan for 3rd round nih! ;D

Acik Erna said...

ada jugak gambar yang lieyna kongsikan..cantik

ABU said...

wah best kan sabah, slmt dtng kat ngeri kitaorng.. tanjung aru tak cntik sgt pantai dia.. sbb dkt dgn bandar.. bnyk lagi panti yg best..

jgn singgah kat pasar Philippine kat bdr KK.. kalau sempat gi pulau2.. naik drpd kk pun blh.. ke pegi kundasng dkt dgn kaki gunung kinabalu..:)

ABU said...

jgn lupa singgah kat pasar...*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...