Kawan - Kawan

Monday, April 16, 2012

Pagi Yang Mendung....


Selamat Pagi semua...

plan nak update cerita kat KK namun apakan daya pc ni ada problem plak,bila upload tu gambar jadi atas kaler lain bawah kaler lain...huhuhu. Insyaallah bila dah ok nanti aku upload yerr.

sejak aku mengalami eksiden, memang agak payah nak bergerak ke mana-mana lagi2 bila cuti hujung minggu. Pergi keje pun seawal 7.10 dah terpacak tepi pagar tunggu opismate@bos pick up (mkgn nak mengajar aku keluar awal kebiasaan pukul 7.30 baru keluar rumah..hihi).


Hujung minggu pula aku jadi wanita melayu terakhir..hehe. Duduklah kat rumah. Kalau boring tahap gaban aku keluar jalan2 sekitar rumah. Bila dah terjadi sebegini memang mengharap belas ehsan orang lain. Takpelah aku harap semua ini ada hikmah buat diriku.

Aku berharap agar semua ini dapat selesai dengan cepat dan baik. Minggu depan genap sebulan tapi pihak polis masih belum buat siasatan berkaitan kes aku...huhuhu. (janganlah pending lama2 aku malas nak pk sangat, buat sakit kepala jerrr)



Ini air jagung. tetiba rasa nak try bila driver yg bawa kami minta air ni masa di Tanjung Aru. Rasa sedap gak!!. Ini jela gambar yg boleh diupload.


19 comments:

Tukang Karut said...

dekat KK tidur dekat mana ek?

Pok Amai-Amai said...

Kesimpulannye, awak ok tak? Nape sy pasan mcm dah tak ceria mcm dulu2 kan?

Kakzakie said...

Ujian betul Lieyna... sebulan tu kalau tak cekal memang merudum ajelah jadinya...

Kakak doakan segalanya dipermudahkan segera...

Rai Ourkizuna said...

sabarlah ya..sementara ni lah nak conduct aktiviti berfaedah kat rumah..masak memasak ke..hehe..

jgn sedih2 tau..

Saya Disini said...

abc tu.,..sy teringin..

MamaEma said...

kena selalu tanya gak..sebab polis ni banyak kesnya..

Zul Fattah said...

la patut la.. lama x dngar kabar brita.. macam mana skrang? kes langgar lari ke ape?

KuNanGKuNanG said...

harap awak bersabar ye...mmg nampak sedap air tu..abc tu pun cam menggoda sgt..:)

gadisBunga said...

problem nak upload eh? blogspot yg punye angkara kot?

miloais milo said...

sesekali memerap kat umah ok gak tu beb....
ehehehehe

ehhhh.... lama dah kan... sebulan kekdahnya...
kena check jugak tu - kalo tak... lagi lama plak berpanjangnya...

Chik Att said...

panas2 ni pekena aissss huhhuh heavan ...

Tihara said...

kes tu hang kena follow sooxmo, bg polis tu borink ng hang ..baru cepat dia setel..sedap la air jagung tu..menarik color ful kan :)

Papa Mifz said...

harap cepat selesai la kes tu yer...

iedchan said...

eksiden ke..alolo cian...btw i folo u k..:P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

moga kes awak cepatla setel kan..


air jagung tu nmpk sedap plak..mujur hujan kat sini jd takdala terasa hauss

ABU said...

err.. ada kat KK?! sabahhhhhhh.. missss..

Acik Erna said...

lieyna yang penting kereta siap di repair,.senang nak pi kerja kan

Zie Madini said...

ya ampunnnn..sedapnya air tueeee

dill said...

air tu nampak sedap!

dill.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...