Kawan - Kawan

Monday, April 23, 2012

Aku sedang mengenali kamu

Bertemu kamu
berubah wajah
Aku terkedu
hanya terpaku

Sesungguhnya
tiada perkataan yang terkeluar
kerna aku pasti
kena mengenali kamu

Sebenarnya aku terkejut bila template/layout tiba-tiba berubah baru. Dahlah yang lama pun aku masih belajar dan tiba-tiba ada yang baru plak kenalah aku memahami function button2 yang ada. Mencik tau!!.

24 comments:

nur anis said...

blog saya still yang lama lagi..dia tak bertukar lagi..

mizzkechique said...

slowly..nt lelama mahir la tu.. =)

Huda said...

saya sendiri dah tukar dah..lama2 mahir ok, slowly..

Pok Amai-Amai said...

Setiapkali bertukar wajah, sy mencari yg lama...walaupun ade pepatah, TAK KENAL MAKA TAK CINTA tapi YANG LAMA JUGA YG SY ASYIK KENANG.

=p

miloais milo said...

ehhh... apa yg bertukarnya beb???

redza said...

sabo je la

Asrul "iLham" Sany said...

eh, ni untuk kesayang ke blog ni? :D

Daddy Ziyyad said...

nak taknak kena lah belajar...ahahaha

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is singgah follow sini (^___^)
salam ukhwah (^___^)v

Kakzakie said...

Kakak kena minggu pertama April... memang kena buat pelan-pelan walau sebenarnya tak banyak beza...

MamaEma said...

akak pn terkena..automatik dia bertukar

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

HEHE..tula sy smpi lupa nk tulis tajuk dgn nk tulis label sbb terkeliru dgn layout baru nih

nabilah_2908 said...

boleh tukar pada yang lama semula... ;)

bahagian dashboard sebelah kanan sekali..ada lambang skru..

click..then pilih Old Blogger interface.. :)

miss nina said...

memang pun, kadang-kadang tak terkejar kan?

Cik FaRiZaM said...

apa yg lama ni? blog nye setting tu ke???? sy nye yg baru kot...entah hehehe

Papa Mifz said...

lamo2 mahir la tuh...:)

Niza Romli said...

sy pun tak suka yg baru..suka yg lama. kita boleh pilih.

Chik Att said...

tak pa slow2... lepas ni jadi tenega mahir hehheheh

Munnafendy said...

hahahahahaha...sib baik la blogger sy still yg lama =D

Rai said...

akak tukar aritu..tak boleh view dengan pc ofis ni..maklum lah browser zaman tok kadok tu.. nasib baik boleh tukar ke dashboard lama..

gadisBunga said...

tak kenal maka tak cinta...


kihkihkih!

Tihara said...

pasal user interface tu ke..aku tuko yg lama punye..yg baru wase cam lambat :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is tukaq lama balik.. hehe..
syoq yang lama lagi... (^___^)

Akulah.com said...

belajar benda baru.. ok la.. hehe.. lame2 nanti mahir.. kui3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...