Kawan - Kawan

Sunday, April 22, 2012

Pengalaman Di KK - Part Last


Ini masa last day sebelum balik kami singgah di Kundasang. Sebenarnya banyak gambar yang diambil sebab tertarik dengan keindahan Gunung Kinabalu. dari KK mengambil masa dalam 1 setengah jam ke 2 jam. layankan jelah gambar yang tak berapa nak ada ni...huhu. Tak tahulah apa masalahnya.



12 comments:

Huda said...

Sabah merupakan salah satu wishlist tempat nak bercuti, harap dipermudahkan satu hari nanti.

cik izars said...

dah sampai ke kundasang pergi tak desa dairy farm? sejuks pemandangan ala NZ gitu..hehe..
spot yg memang di aim ms ke kundasang dl..:)

Acik Erna said...

sala lieyna,..kalau ke kundasang..mesti beli sayur segar ye..

Umie Artoqiemie said...

teringin nak melancong gi Sabah huhu..

Tihara said...

wahhh tak sabo dah ni nak gi.. :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

jeles, kundasang KK salah satu tempat yang cik ina teringin sangat nak pegi.tepeklah gambar banyak sikit kat kundasang tu.

Cik Pulau said...

okey.. tak penah pn sampai KK... jelezzzz

gadisBunga said...

saya harap akan pegi kundasang buat kali ketiganya pulak. harap2 tahun ni sebab saya sukaaaa sgt dgn kk n kundasang!!

asyraf ahmad said...

waaaaaaaa.....bestnye dpt pegi KK..
nak gi gak la lepas ni

acap

Hantu Kak Limah said...

tingin gak nk pegi...huhuhuhuu....

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tinginnya nak pi sana (^__^)

aKSARAfENDI said...

ala, ttba rase mcm nk hliday kt KK lagik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...