Kawan - Kawan

Monday, April 30, 2012

Astro



Sekarang ni aku kemaruk nak tengok tv
 ^
 ^
 ^
sementara Astro dengan baik hatinya
 ^
^
^
 mempelawa semua pelanggan boleh melihat semua channel
^
^
^
sehingga 06hb Mei 2012
^
^
^
Jangan lepaskan peluang...keh keh.

24 comments:

Daddy Ziyyad said...

sekarang ni mmg satu Malaysia tgh mabok layan Astro :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

terima kasih astro..
tp jangan sampai lupa yg wajib2 pula yea dok layan2 astro tu.. :-)

Huda said...

memang pun....

miloais milo said...

apa yg freenya???
seriously - iols tak paham beb

nur anis said...

hehe..memang asyik alih-alih je tv..banyak sangat siaran nak tengok..

Cik Pulau said...

selamat menonton...

cik pulau takde astro.. huuuu~

c'axoera ヅ said...

hehe tgklah sampai lebam kan heheeh

Rai said...

rumah kami piring astro pun takde.. macam mana? hehe..

Kakzakie said...

Malangnya kakak tak ada astro..

Pok Amai-Amai said...

Kan??

Heheheh...

Munnafendy said...

channel mana paling best? suggest ckit =)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is baru sempat singgah hari ni.. terbizi sket.. huhu o|^_^|o

is sampai tatau nk tgk mana satu.. hhohoho(^___^)

diana said...

walaupun ada siaran yang kita tak langgan tapi bila dia bagi free gini baru la rasa tak nyesal la tak langgan siaran2 tu...heheheh

Cik FaRiZaM said...

best gile layan astro warna.......

:)

asyik gelak jeeeeee

[PCL] said...

anak pcl memang suka sangat nih...best ! katanya, kita yg susah nk control diorang tu.

khaifaiz said...

malangnya aku xde astro

ainraus said...

alaaa. saya takde astro. wuwuwuwwuw.

Adylia Qarissa said...

tak sempat nak layan astro...penat kerja blik rumah terus tidur

~Sweet Honesty~ said...

yeye betul2.. sweety pun kemaruk tgk estro free..hihi

Cik Ina Do Do Cheng said...

untunglah orang yang ada astro cam cik ina ni tak boleh langgan astro rugi sebab TV tak berbayar pun jarang tengok.

sudipVSsenduk said...

kalau dapat free 30 hari lagi best ek..

Akulah.com said...

HBO, Warna, max.. wah... bestnye

Tukang Karut said...

eh... kenapa aku tak tau pun?

Iffah Afeefah said...

terlepas peluang da pon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...