Kawan - Kawan

Saturday, March 19, 2011

Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!!


Kalau ada sesapa yg berminat nak join GA ni....di bawah ni syarat2nya:

mestilah follower blog ini ...
~kalau nakkan dua kali undian rajin2lah follow blog yang nie jugak!...
~buat entry dengan tajuk "Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!" ...
~Copy then Letakkan banner Habib kt atas tu kt entry korang...
~Link kan balik ke blog ini~Di bahagian komen sila namakan id follower, link entry anda dan tuliskan samada anda follow blog ini sahaja atau blog ini juge...

Hadiahnya?
3 pemenang utama akan menerima FM dari 3 buah negara yang berbeza dan 3 buah negeri yang berbeza...

Jomlah join !!!!! 

1 comment:

zura_habib said...

salam..time kasih sudi join GA Habib..gud luck k!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...