Kawan - Kawan

Saturday, March 19, 2011

"Contest Seunik Namaku"



Tetiba terasa nak join contest ni. Nama diberi ZALINA BINTI SAMIDI. Ringkas sahaja.Org dedulu letak nama pendek untuk senang dipanggil. Keluarga atau kawan2 panggil ina (hat ni paling pemes) atau lina. jarang bebeno org panggil nama ZALINA kecuali utk org yg pestime jumpa atau urusan keje.Cuma semasa tinggal di rumah sewa 618 , Taman Sri Serdang,housemate panggil ZALI. kenapa ya diorang panggil nama pangkal?? ada ceritanyaaa.....salah seorang housemate aku bernama Marina dan panggilan pun ina gak...so nak mengelakkan kekeliruan tu...aku pun diubah nama panggilan dan aku pun x kisah...lama kelamaan aku semakin suka ngan panggilan ni dan rindu utk dengar org panggil dengan nama ni balik......cer korang panggei aku "ZALI"...ahakss.. 


mangsa tag :
tihara
aku gadis
dda ly

Klik SINI
Tarikh tutup : 31 Mac 2011
UPDATE: Nak tahu hadiah apa tekan SINI

4 comments:

akU GaDis said...

tengs 4 da tag,, lau x bz,insyaAllah anis buat ea =)

neway,gud luck ea sis =)

Dda Ly said...

thanks for tagging me, hari isnin nanti dda buat ok?? network kat umah ni mcm siput sikit..hihi

Tihara said...

tq ina, kalu free aku wat :)

zie said...

salam. Hai kak ina! thanks ek join contest zie ni. selamat berkenalan & gud luck tau..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...